![]() |
|
Druhá televize-Jakou službu vybrat?Můžete mi seriózně poradit? Není to moje další anketa!U jedné televize mám UPC Direct-Philips 6010. Chci to vyřešit nezávisle u dalších dvou starších televizí. U těch mi nebude vadit, když budou propojeny jako jedna televize. 1.OD UPC mohu mít druhou kartu UPC Direct za 100,-Kč měsíčně. Musím si sehnat druhý satelitní přijímač. 2.Mohu si pořídit službu DigiTV na dvě televize za 260,-Kč. 3.Mohu si pořídit službu SkyLink nebo CSLink. 4.Mohu si pořídit službu O2TV k internetu ASDL za 400,-Kč. Jsem zákazník O2. |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Druhá televize-Jakou službu vybrat?Takže ještě uber zda chceš platiti měsíčně či "doživotně".......a máš to vyřešené....CS či Skylink? R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Druhá televize-Jakou službu vybrat?a pre uzivatela kevina, tieto tvoje spam avanturky v roku 2011 trpiet nebudemnech sa dari, ahoj ;) ps: tema je x-krat preberana v ramci diskusie, rozhodnutie je na kazdom uzivatelovy, vsetky potrebne informacie si mozete najst na oficialnych strankach poskytovatelov ... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
![]() |