![]() |
|
Mých 6, CS link30.12.2010 jsem si aktivoval mých 6 u CS link,jen tak,na zkoušku za 100Kč..Z kreditu bylo odepsáno 100Kč-do 12.1.2011...Programy se však neaktivovaly ani po cca 4hodinách,kdy byl přístroj na ČT1..požádal jsem zde na parabole o refreš karty a sděleno ...je to tam(díky)..ani to nepomohlo..napsal jsem meil na CS link o problému,v pondělí 3.1.2011 mi odpověděli meilem,že impulsy na kartu jsou aktivní,problém na mé straně..např. jestli mi jde NOE,PUBLIC..Jasně,že mi to jde(FTA),zařízení v pořádku... Tak nevím v čem je problém..kartu mám v SHOWBOX 300platimum,včera jsem i zkoušel přehrát FW-2009/09 a 2010/10..potom vždy byl přístroj na čt cca 4 hodiny.. V čem může být chyba?? Děkuji za odpověď... |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: Mých 6, CS linkněkteré přístroje a šroty s tím mají problém,doporučuji kartu vložit do jiného slušného přístroje,zápis chodí do minuty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Mých 6, CS linktoto je jeden z parametrů hodnocení slušných přijímačů a těch levných z akcí z Hypernovy atd. |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mých 6, CS linkVlez do---- MENU - 2589Vyskoci ti okno, povol instrukce a jede Showbox je jeden z nadprůměrných přístrojů Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
také odpověď,nemám bohužel v tomto termínu možnost dát kartu do jiného přístroje-jasně,nej.řešení...Neříkejme,ale že tohle showbox nezvládne... Nevím,není tam nějaká finta ??? |
amrox
![]() |
|
RE: Mých 6, CS linkfinta ti byla popsána výše |
pierrepetr
![]() |
|
DĚKUJI,Juzek...nedalo mi to,přístroj mám v jiném domě cca 500m daleko,jel jsem tam,vše udělal dle instrukcí,okno naběhlo(speciální služby -vše bylo na vyp...)po pár minutách se postupně programy rozjíždějí...nevěděl jsem jak na to,dík za radu!!!!!! |
amrox
![]() |
|
..to pierrepetr....taky dík,že můžu přístroj vyhodit..jasně jsi věděl,o co jde..neporadil..toto je GESTO..hází to špínu ale na celé forum!!!!Tobě bych dal banán-jako zrůdě,co ví,směje se za koutem a nepomůže...jsi P.Ř.I.Z.D.I.S.R.Á.Č |
amrox
![]() |
|
to amroxCo se tady rozčiluješ v tuto noční dobu, příště si přečti návod, ten ban by sis zasloužil ty za ty hulvátský výrazy.Pierrepetr ti pouze slušně poradil, že máš dát kartu jinam, nemůže znát soft tvého přístroje dopodrobna. |
triumf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
Triumfto nemyslíš vážně,to je přesně to ,proč tu je tak dusno,každý si koupí stroj na který má,když požádá o pomoc tak buď poradím-pokud vím a nebo mlčím !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoplný souhlas s tebou .. R^ |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
spykoI já se přidávám k dvěma posledním názorům, někdy je na této diskuzi opravdu dusno.Proč?Ne každý má to štěstí se narodit mistrem světa. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Mých 6, CS linkna blbou otázku,blbá odpověď,na hrubý pytel ,hrubá záplata,chytrému napověz,hloupého kopni,za dobrotu ,na žebrotu,v.ů.l zůstane v.o.l.e.m ,hezký večer přátelé |
pierrepetr
![]() |
|
amroxjakou jsi dal indicii"Jasně,že mi to jde(FTA),zařízení v pořádku...",bylo?,nebo ne?,dej si facku a omlouvat se nemusíš,na to nečekám R^ R^ R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |