![]() |
|
Humax IRHD 5100SZdravím všechny na foru,prosím Ty kteří mají zkušenosti s "Humax IRHD 5100S" o jejich zhodnocení tohoto přijímače. Doposud mám k plné spokojenost SD "Technisat DigiPlus STR1", ale chci přejít na HD a Humax se mi v současné nabídce ( dekodér Irdeto a CI slot pro vložení modulu ) jeví jako nejpřijatelnější. Všem díky za fundované odpovědi. |
Kisaruj
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100Skdo ho má,bude chválit,ostatní poflušou |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100SCo se týče současného výběru, i podle mne je to zatím to nej z certifikovaných přijímačů. Má jisté "nedodělky", které nemají žádný vliv na běžné užívaní a sledování, jedná se spíš o práci s Flash disky .....Nový FW s opravama (resp. rozšíření funkcí) je přislíben na 1Q letošního roku a zprovozní pravděpodobně i LAN. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
Humax IRHD 5100STo: pierrepetr - To se dá předpokládat, se svým Matízem také nechodím na fora Mercedesu bych nebyl bit. :laughing:To: Zip - R^ Díky za potvrzení mojí domněnky. PVR neřeším, podstatná je kvalita obrazu, rychlost přepínání a na jiné Menu se dá zvyknout. |
Kisaruj
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100Spo x letech to nejlepší, co jsem měl v ruce z ofi. přijímačů. PVR funkce naprosto bez problému - 32x nas. rychlost pohybu nebo časová lišta,sledování a nahrávání na TP nebo nahrávání a přehrávání..., nahrávání přes EPG a výběr žánru k plné spokojenosti. Zálohování settingu přislíbeno na 1Q. Při nahrávání přes TIMER je přijímač v pseudo "STAND-BY".Obraz špičkový.R^ R^ |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
Humax IRHD 5100STo: RAFI007 - Moc díky za pozitivní info! ;) |
Kisaruj
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100Ssom rad, ze ho takto kladne hodnotite, mam Humax5500CRCI uz 10 ci 11 rokov a pri planovanej vymene CW kariet SL za Irdeo asi pojdem do tohto prijimaca, cena 150€ je velmi prijatelna, (inac aj Digi mam 2x Humax) |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
![]() |