![]() |
|
Přepínaní DiseqC na LCD Sonymám problém s přepínáním 3 LNB na LCD Sony. Pokud v nastavení LNB nastavím satelit 1 jako A, satelit 2 jako B a satelit 3 jako C, pak se mi naladí na satelitu 1 kanály z Astra 19,2° a při lazení satelitu 2 se opět naladí kanály z Astry 19,2°. Vypadá to tedy že TV neovládá DiseqC přepínač.S externím sat.tunerem přepíná funguje. Podle manuálu má TV jen DiseqC 1.0 .? Má s tímhle někdo zkušenosti nebo radu co bych mohl ještě zkusit? |
jenr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
Re:přepínáníNevím, ale po některých mizerných koaxech ovládání Diseq prostě nefunguje,a že se takových kabelů loni u nás prodalo,to teda jo. Jeden za vsechny CB130. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Přepínaní DiseqC na LCD Sonynapřed zkus vyměnit přepínač od jiného výrobce!!!lépe několika, né vše si rozumí se vším (dokonalost techniky se blíží nedokonalosti lidské) pak už jen vyměnit TV |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
peponeznám CB 130 ale s ext. sat. mu to přepíná!možné je smozřejmě všechno ale kde proleze 1G tak většinou i 22K si najde cestičku. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Re:přepínáníNení tomu vždy tak, a jak píše kolega výše, ne všechno si se vším rozumí. Mám ověřeno, že po uvedeném kabelu některé přijímače Diseq obslouží a některé ne.Je to nevyzpytatelné. Zkontroluj kabel,vyměň Diseq,podívej se na net,jestli není nějakej novej soft k tvé TV a pak uvidíš. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Přepínaní DiseqC na LCD SonyDíky za nápady.Jako první zkusím jiný přepínač s deklarovanou podporou DiseqC verze 1.0. |
jenr
![]() |
|
Přepínaní DiseqC na LCD SonyMam taky Sony se sat. tunerem a bez problemu funguje shttp://www.eltasat.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=1846&admin=1 |
titmouse
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
Diseqc na tv SONY KDL-40EX508Stále mi nefunguje přepíná konvertorů na tv sony kdl-40ex508,i přesto že v nastavení satelitů 1-3 jsou konvertory nastavené jako a,b,c, tedy pro sat 1 je konvertor jako a, pro sat 2 je konvertor b, atd. .I když ladím druhý nebo třetí satelit, naladí se vždy jen programi z prvního satelitu, což je astra 1.Ten samý problém mám i s přepínačem mascom, který ale s externím recieverem funguje správně. Můžete mi prosím poradit v čem by mohl být problém? |
jenr
![]() |
|
![]() |