![]() |
|
Pro majitele T-rex důležitéNa těchto stránkách : http://www.crosat.us/upload/index.phpjsem dnes stáhnul PreDátor 3,80 by satpirates modul jsem naprogramoval jak pokaždé a v přijímači mi ten modul nenajde.Hláška: NEDOSTUPNÝ.Zkoušel jsem ho ještě ve dvou přijímačích a nic.Mám pred.edit a tam je to OK.Tak zatím nevím co s tím. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
A co jiná 3.80?CAS3 jej vidí? |
Nescafe
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: Pro majitele T-rex důležitéTen vyzkouším zítra.Zeta cam přijímač najde ale t-rex ne.Tento mám asi 5 roků a v pohodě.Po nahrání tohoto konec.Proto to zde píši aby další neskončili jako já. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Pro majitele T-rex důležitéVarování je dobrá věc. Zejména u chorvatů... Možná jen vadný loader. |
Nescafe
![]() |
|
RE: Pro majitele T-rex důležitéa v cem je tohle tema dulezite? aha to abysme vedeli ze neumis nahrat modul,nebo ze sis stahnul neco co nevis jestli je v poradku ?Ja spatruju prinos v tech tematech ,ktera prinaseji stoprocentni informaci,treba tohle a tohle nestahujte je to stopro vadne - overeno. Ale co si ma clovek predstavit pod tim - Pro majitele T-rex důležité a pak ten story blabol. |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: Pro majitele T-rex důležitétomu říkám řešení problémů... Bo co není na 100% to mě s.re... |
Nescafe
![]() |
|
RE: Pro majitele T-rex důležitéVadný modul.Stalo se.Tady aby se člověk bál napsat nějaký příspěvek. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Pro majitele T-rex důležitéChybička se může vloudit.Pořád je lepší,když je člověk varován. :) To chce klid!! R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |