![]() |
|
Problem s TopfieldomCez diseqc prepinač na 4 konvertory mam pripojeny prijimac Topfield. Na prijimaci Opticum cez diseqc su pripojene tiez 4 konvertory. Problem je v tom, ze ked je pripojeny Opticum tak Topfield hlasi Ziadny signal. Opticum ide v pohode. Ked vytiahnem kabel od paraboly z Opticuma tak Topfield slape v pohode. Vsetko je napojene z jednej paraboly z duo konvertorov. Uz som vymenil aj diseqc prepinac a nepomohlo. Poradte ked viete ako na to. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE:Problem s TopfieldomZkus k Topfieldu natáhnou klasickou elektrickou třížilovou prodlužku, kterou zapoj do stejný zásuvky jako opticum. Pak napiš, jestli to pomohlo.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Problem s Topfieldomtak je to tu zase,vypadá to na dlouho a na utužení vztahů |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Problem s Topfieldomaha ,jsme zase v P.r.d.e.l.i. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Problem s TopfieldomCo mi uniká že nechápu.... myslím Vás dva. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
bryketabuď rád,že nechápeš,my co chápeme jsme na to hůř R^ R^ R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problem s Topfieldomzeptej se v DDR a taky Kubyale beze srandy toto sranda není. já jdu zítra řešit DIGI partner + digi single + UPC na QUADU signál OK ale kroutí obraz hledám trafíčka a přijmu dopředu i radu. |
tonek
![]() |
|
tonektak na radu ti doporučím Enik a dopředu přijmi upřímnou soustrast,to jsou kšefty k nezaplacení |
pierrepetr
![]() |
|
petředíkje vidět že si kamoš :8) |
tonek
![]() |
|
tonekuzemnit v jednom bodě a máš vystaráno, obyč zemnící blok cca do 100,- /ks možná ještě hodit odpor na ten volný výstup ať to nezanáší bordel.................. já to spíš myslel tak že diskuze na toto téma jsem tu dlouho neviděl. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
bryketokéž by jsi měl pravduaspoň v tom prvním (volný výstup nemám , a jak odzemnit těch několik jiných zemí a polozemí) ten druhý bod je relativní , mě se zdá že to tu bylo nedávno a někteří měnily slovník i oslovení! jinak samozřejmě dík :8) |
tonek
![]() |
|
tonekti co nic neví si myslí ,že ví nejvíce,ale tady se nedá pomoci,poprat se s tím budeš muset sám přímo na místě,jsou tací,kteří si myslí,že tento problém neexistuje a ani jejich kámoši o tom nevědí,tudíš je to pro mě blbost,ale přeci jenom ti mohu trochu pomoci,pokud mají přijímače modulátor,zkus to zapojit z něho přes koax s oddělovacím členem a bude hned jasno,nebo někdy stačí tlustým lankem propojit kostru TV a Sat přijímač,ať se daří a napiš |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problem s Topfieldomdík ještě dnes se usmívám při vzpomínce na tu diskusijá su hrozná ku.kačka |
tonek
![]() |
|
tonekcopak ty jsi se usmíval až ráno,ale já jsem celou noc nespal :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problem s Topfieldomtak už jsi zvyklý tak doufám že do rána vyřešíšmarianst ův problém :laughing: já bych se ho zeptal co má za TV? a pak (neříkej to revizákům) šmik žlutozelená jenom na zkoušku!!!! |
tonek
![]() |
|
tonekne nebudu to řešit,tyto věci se řeší na místě a jen obtížně v diskuzi,protože se nechci hádat se soudruhem z východního Německa,přenechám radu jiným R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problem s Topfieldomtonečku, božíčku, že ty jsi nesnídal.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kuboo moji stravu neměj péčiale zkus poradit tazateli |
tonek
![]() |
|
![]() |