![]() |
|
Výběr TV k HD satuPanasonic TX-P42G20Enebo Philips 40Pfl6605H Kterou byste si koupili vy? Máte některou z nich doma? Nejde o funkce, jen obraz. Cena stejná, proto se přikláním k plazmě, ale dotyčná paní /máma ;)/ nechce v obýváku zrcadlo.. :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Výběr TV k HD satuAha, tak ja myslel jinou "mamku"...U mých rodičů je FullHD Panasonic LCD 94cm a Vitamin s "plnou palbou" a s aktivním blokerem. Jinak ten Changhong sedí. :))) Až na to úzcesměrové DO to docela jde. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Výběr TV k HD satuI ty, Brute? ;)Bude ji mít s F8900 a větší, heč :))) Plnou palbu nepotřebuje, používá jen tlačítka 1-9 Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Výběr TV k HD satuNaše máma taky ne, ale otěcko toho potřebuje víc.Čau, jedu do práce. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@ojoj1Nikdo nemele neboj.Nedoporučil jsem nic z toho co vlastním jednoduše proto,že jsem to nepovažoval za nutné a stejně bych dostal nálepku.Takže ted to klidně doporučím.Sony 52-Z400,Philips PFL 9704,9705,na boudě Sharp 42-XL2E.Tak a jak budu označen?Asi to vyjde na stejno což je ale pro mne asi tak duležité jako přivřené kozy mojí babičky v mandlu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboNo možná, kdyby ses vyjádřil konkrétně hned v prvním příspěvku, tak bys nedostal ode mne takovou nálepku.Jinak obecně s Tebou nesouhlasím, že všechny levné věci jsou šrot. Taky jsem se kdysi napálil se super drahým DVD kino Sony za 40.000,-Kč, které stěží přehrálo originál DVD, ostatní formáty ani vypalované DVD neumělo (o těch jeho drnčících repro ani nemluvím). Pak jsem se ho se ZTRÁTOU zbavil a koupil pořádný Onkyo AV receiver + bedny a k tomu neznačkový šmejd z Ćíny - DVD přehrávač za 1000,-Kč - který funguje dodnes a přehraje všechno co jsem do něj vrazil (originály DVD, vypalované DVD (DVD-R, DVD+R), CD - avi,divx, mpeg2 a v neposlední řadě i formáty ze sat.přijímače Argus rovnou přes USB z flešky (akorát z flešky neumí spojovat kapitoly-nutno pustit ručně další)... Takže tak. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
@ojoj1Také mám tu samou zkušenost s DVD kino Sony dal jsem za něj před lety asi 25000 a chovalo se to naprosto stejně.Také jsem to vyřešil Onkyo receivrem a naše repro akustik-nejsou vubec špatné.DVD jsem tenkrát vzal Panasonic a taky hraje dodnes.Vyléčil jsem se dokonale v začátcích DVB-T v Praze tehdy zkušebního a nákupem dvou šrotu Strong a ještě jedním noname a od té doby nějak nevěřím všemu levnému.Nakonec někdo ty peníze prochlastá někdo je nacpe do automatu a já si dělám aspon subjektivně radost.Třeba karty mám všech našich satelitních operátoru už jenom pro možná bláhovej pocit,že troškou přispívám ke zkvalitnění služeb.Tohle přeci nedělá snob.Takže asi taky tak. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |