Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Homecast S3000 - výpadky některých frekvencí

Ahoj všichni, chtěl jsem se zeptat zda jste se někdo nesetkal s výpadky některých frekvencí u tohoto receiveru. zatím jsem neměl tu čest se s tím u Homecastu setkat. Parabola znovu seřízena, LNB ověřeno a při nalazení normálně funguje.. po delší době (2 hod - nebo při zapnutí druhý den)vypadne Nova a i třeba Jojky (píše není signál a opravdu není ani jedna z čar na bargrafu - programy ČT jedou normálně. Kabel zdánlivě v pořádku (kontrola F), zdá se že vypadne Horizontální polarizace - LNB ale nezávisle ověřeno...karta CSlink funkční. nesetkal se někdo s něčím podobným? Já tohle viděl u Topfieldu kvůli vysychajícím kondům, ale u Homecastu ještě ne...děkuji za inspiraci než začnu zas šachovat dál..

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Téma: Homecast S3000

Jednou jsem měl jeden takovej v ruce, stejná závada, šel na servis, oprava zdroje - ovšem nepamatuju se, jestli to byly elektrolyty neb něco jinýho- takže je to možné i u Homecastu. Tenhle kus měl pán ale 3,5 roku, u Topfielda se to stává už po roce.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf

RE: Homecast S3000 - výpadky některých frekven...

S tímto jsem se už setkal na určité várce.Po zahřátí mizely TP 12.070 H a 12.565 H .Ostatní šlapaly v pohodě! Vždy jsem nové nejdříve vybalil a nechal tak 2 hodiny šlapat na těchto frekvencích a 5 jsem jich takto reklamoval-byly nástedně vyměněny za jiné-výrobní vada jisté várky! :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

RE: Homecast S3000 - výpadky některých frekven...

To: Delta, ano..chová se to přesně tak jak popisuješ...už jsem to ověřil, budu reklamovat.Díky..

Pájík

Homecast S3000- vypadky frekvencii

Pajik, je to bezne ze ti vypadne nejaky transponder.jedine ho tam manualne napisat/nahodit/a samozrejme este potvrdit-teda este raz nan kliknem aby sa ulozil,teda zapisal.Ja mam Homika tiez a vypadky su bezne,kolkokrat na TP nemam signal,dat znovu vyhladavanie stanic a potom to je OK.No co uz.Vyskusaj....

sano1
Registrace: 4/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra