![]() |
|
Přehrání foto v Samsung LE40c670Dobrý den, taková maličkost. Nahrál jsem na HDD složky foto a filmy. Do nich zkopíroval potřebný obsah a děje se divná věc. Filmy a TS-videa televize přehrává bez problémů, akorát fotky nezvládá..Jsou to obrázky z aparátů, které jsem měl..žádná exotika (Pentax, Casio, Olympus atd.)Myslím, že formát jpeg..Netušíte někdo, proč tak triviální věc tato moderní TV nedovede zobrazit? Děkuji |
bortak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
Přehrání foto v Samsung LE40c670 (# 11)no něco podobného potkalo i můj LG BX 580 ,nepřehrál vetší fotku jak 4 Mgb,skus fotky zmenšit pod 4 mgb třeba tímto prog.Jpeg Resampler 2010.v.6.0.4.7 tak at se podaří čau Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
to ladinekděkuji za radu..to mně teda vomejou..raději to proženu HDMI kabelem přes notebook.. |
bortak
![]() |
|
Přehrání foto v Samsung LE40c670 (# 11)stahni ten prográmek a skus to třeba taková 5 megová fotka bude mít po upravě nějakých 200kb,no a když tech fotek je hodně tak tento prog .je na to jak stvořený a má to ještě další výhodu nezaberou tolik místa na flešce a máš je kdykoli nachystané ,třeba na meil nebo atd,Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
to ladinek..tož to máš asi pravdu..filmy mají kolem 1GB..a těch fotek je tam hafo..po práci skusím..akorát jestli ještě můžu..musím upravovat po jedné..nebo třeba po složkách? zatím dík ;) |
bortak
![]() |
|
Přehrání foto v Samsung LE40c670 (# 11)můžeš po složkách,vybereš složku,kterou chces převést a nemusíš ani určit složku do které se to má uložit,v té samé složce co jsi vybral se automaticky vytvoří složka s názvem RESAMPLE,kde potom najdeš všecny fotky už zmenšené a ty originální tam zůstanou .tak mnoho zdaruCvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
RE: Přehrání foto v Samsung LE40c670..vyřešeno..moc dík |
bortak
![]() |
|
![]() |