![]() |
|
lnb --přímízadny signal ,takze lnb je urcite nefunkcni ,mam proto dotaz jaky lnb by jste mi doporucili objednat ,chtel bych nejaky kvalitni a vasí zkusenosti v prijmu aby byl přímí na namontovani na parabolu s motorem ,diky |
nella
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
lnb --přímíRadši se na to vyser :bomb: :bomb: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: lnb --přímíto jsi myslel na tvoje rady že ? |
nella
![]() |
|
donkarlos:laughing: :laughing: :laughing:Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
@nellaale ty se vyjadřuješ jak když jsi vykouřil marihuanu a zapil to deseti vodkama.Se nedivím že ti donkarlos tak odpověděl. co vlastně chceš ??? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE:to je zase vláknoZkus Inverto Black Premium,u mne na parabole 120cm určité zlepšení nastalo,zvláště u ruských programů na východěFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: lnb --přímíale to že najednou nemá signál nemusí být hned lnb přece |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patámen velebnosti....to nella: napřed kontrola, kabeláže, motoru, přijímače poté až řešit LNB Jinak asi to nej na trhu je Inverto black ultra (twin) velmi vhodný na slabé družice |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: lnb --přímímotor ,primac- funkcni ,s koupí lnb singl bych i kdyby nedoslo k naprave skodu neudelal ,chci jen poradit jakej lnb singlna slabsi signaly a na uchyceni tedy primí by byl z vasi zkusenosti nejlepsi zakoupit ,danke |
nella
![]() |
|
RE: lnb --přímíhttp://www.icetech.cz/zbozi/lnb-konvertor-inverto-idlp-401sst-single-1-vystup-primy/ co si myslite o tomto lnb |
nella
![]() |
|
RE: lnb --přímíPřímí řekl bych pomocná škola. :laughing: |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: lnb --přímíKup si Inverto a máš klid - http://www.t-cz.com/inverto-lnb-single-0-2-db-black-premium_d5971.htmlDejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
koaxhold mi dela cestina problem ,jelikoz cechem nejsem |
nella
![]() |
|
lnb --přímíJá bych to řekl asi takhle-kup si růžový bude se ti na to lepit signál :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
wolfdiky uz jsem si ho objednal |
nella
![]() |
|
RE: lnb --přímíčeštinu Ti nevyčítám, i rodilý Čech či Angličan udělá chybu.ale co chytáš? a na co ? by jsi mohl prozradit a co se týče LNB pokud nechytáš exotiku tak je pro Tebe jedno co koupíš, možná i zbytečně! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekA co je podle Tebe ta exotika .Mam to naštelovaný se 120cou 75E - 45W a nic exo mi tam nepřipadá.Napiš mi družici na který vysílaj exo mrknu nato dík |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: lnb --přímíJá myslel, že chceš něco kvalitního. Netvrdím, že levný musí být nutně špatný, ale cena 93 korun něco napovídá.Nicméně myslím, že konkrétně tobě plně vyhoví. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
VYDROtaky si rád hraješ se slovíčkamaale psal jsem autorovi tématu , ty máš přehled větší než já tak co dodat? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
VpohoděNe,né sem skromnej ;) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
![]() |