Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mascom 1110 Cr-Ci

Řeším s tímto mascomem provoz ICE karty. Po cca 10 až 20 minutách po zapnutí programu se obraz rozkostičkuje a zcela zmizí, jen koktá zvuk.Přepnu program a opět chviku jede a potom to samé.... Mám přehrátý poslední firmware ze stránek mascomu a problém je stále stejný.
Má s tímto veteránem někdo nějaké zkušenosti....??? Prosím o radu....snad koupit modul, ale mělo by to běhat i v tom integrovaném....??
Signál OK atd....

antonin1
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Mascom Cr-Ci

Mám tento přístroj 8 let a jede jedná básen a nikdy jsem tam žádný firmware necpal dej tovární nadstavení a uvidíš!

jerabek
Registrace: 1/2010

RE: Mascom 1110 Cr-Ci

Karta je regnutá?

sirda
Registrace: 11/2006

Mascom

Tovární nastavení jsem dělal, je to součást toho přehrání firmware. Na začátku a potom po přehrátí na konci....
Teď jsem ji nechal ve Vantage 45 min a tady jede OK.
Teď ji mám zpět v Mascomu 15 minut a zatím jede.....
Tak nevím co v tom proběhlo za zápis bo co......

antonin1

RE: Mascom 1110 Cr - Ci

Tuhle kombinaci tj. tento Mascom a ICE karta jsem dělal loni známému. Všechno mu dodnes funguje včetně tehdy global free režimu.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Mascom 1110

Mám naprosto stejný problém jako Antonín 1.Dokonce to zlobí i na volných programech / ČT24 /.Dle rady jsem provedl tovární nastavení, ale bez úspěchu.Verze zav.1.53.Uvnitř ICE SKYLINK karta.Chtěl jsem pomoct kámošovi ale asi mu to hodím na hlavu....!

zalka
Registrace: 1/2008

MC1110CrCiMKII

Taky hlásím problémy na tomto příjmači s kartou ICE. Dokonce na dvou nových kusech příjmačů a dvou nových kartách. Po 20 dnech jsem musel karty nechat ohřát v CI modulu který jsem si pučil z jiného Mascomu. V té interní se asi neprošly zápisy na kartu. Snad pomůže přehrát firmware, ale ten co je na webu Mascomu se mi nezdá až tak aktuální, resp. jaká verze je O.K.??? :lookaround:

zaza76
Registrace: 12/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra