![]() |
|
Tady se něco děje.I slušné dotazy jsou zde na webu Parabola LUSTRUVÁNY - nevypuštěny ???? :bomb: A při tom sprosťárny a urážky procházej. To není moje první zjištení zde na ČR. webu !!! :bomb: Slušnost je součástí demokracie. Jak to je admine. Dík za info. CES. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.i já si to myslím,buším půl hoďky do kláves a nakonec nejsem připuštěn! tož za to jsme klíčema v mrazu necinkali! ale pokud nejde vo život tak jde vo h..o. NI :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.jaký problém hoši? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
tonekDík za podporu, já to v klidu konstatuju a jak jsme to proprali na srazu Paraboláků a Dx-clubu a Hery mi to potvrdil - mi už máme takovou technickou úroveň, že co !!! Viz zde články a ostatní o Arivě 200 a Technisatu-Sir a jiných umatlaninách, ... atd. R^ Dík končím, vypínám -snad bez banánu. :8) |
CES
![]() |
|
CESmozes napisat co ti bolo zmazane?naposledy som mazal 2 spams ohladom HBO HD, nic ine som nemazal... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
petřežadnej problém,a už vůbec si nestěžujuněkdy v listopadu jsem založil vlákno ohledně právní pomoci (v případě zákazníka tupce, nikoliv FLASH která jak už vím do satelitního příjmu nepatří), před pár dny jsem konečně sesmolil několik řádků v tématu nazvaném úhel pohledu kde jsem mimo jiné řešil problematiku monobloku 4.3 stupně (fyzikálně nesmyslný údaj ale prakticky zažitý) o který jsi jako jediný projevil zájem a také to kdesi vyšumělo. Nejsem počítáčový expert ale občas se i nějaký majlík stratí (nikoliv do Paraboly) tak opravdu nevím co a kde se děje. to mne netrápí tož asi vsjo všem více tolerantnosti a smyslu pro nadsázku a jak praví klasik s ůsměvem jde všechno líp :zombie: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.díky za info,jsou horší věci,to bych neřešil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.Přiznám se, vůbec nechápu co má autor vlákna na mysli. Časový zámek? Nejde ti dotaz vložit ani později?Nepíšeš ve spaní? :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.Inač vam moderatorom nezavidim ,tym že je toto forum zname trepe sa tu každy a každy chce niečo dopisať a vdaka tomu forum klesa na odbornosti....ale ako by som to riešil na vašom mieste ozaj neviem...asi by som viac zmazal nezmyselne prispevky ktore nič neriešia...vela uspechov všetkym v celom roku :))) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.@par32, nápodobně díky.. S mazáním to není dobrý nápad, příspěvek, který já mohu považovat za nesmyslný nebo nic neřešící může něco řešit pro někoho jiného..navíc by se samozřejmě hned vyrojilo pár znuděných podpor, kteří by se vytvářením takových příspěvků bavili a mohl by ses pak usmazávat k smrti.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
CESSouhlasim s tebou. Stalo se mi vickrat, smazany prispevek nebo cele vlakno. Nic sprosteho ani urazliveho nikdy nepisi a nekdy s podivem zasnu proc se tak stalo. I proto jsem prispevky omezil.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
par32"... vdaka tomu forum klesa na odbornosti".Kde vlastně končí laickost a začíná odbornost? Mám tvůj příspěvek chápat tak, že by na "odborné" fórum neměli "lézt" začátečníci? Kde se tedy mají na nějaké základy doptat, když něco potřebují a nikdo není po ruce? Kde je stanoveno, že Parabola je JEN odborné fórum? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
flash nieje sat a HDD ano?ja som sa do toho nechcel ani montovat,sam som satelit laik a dufam viac IT pro, ale vazne co je este satelit a nie uz/len PC, ked dnes satelitny prijimac je PC svojim sposobom. Ze Flash nepatri do Sat fora - no neviem - externy disk - HDD ano lebo to je PVR ale Flash nie! Image - alias alternativny Operacny System tu volany firmware este ano ale riesit OS pocitaca vo Win v spojitosti so satelitnou kartou uz nie??... viete co myslim hranica je tazka ked uz nie znama... A pani profesionali co sa cudujete ze prispevky - prispievatelia klesaju vo svojej odbornosti. Ved svet speje do kakaciek to viete, a ked chcete doma zavolat dobreho kachlickara je to tazsie alebo lahsie ako volakedy? Pride Niekto, bez referencii, urobi, zaplatite viac a profesionalita nikde... A detto tu, ludia sa nemaju kde "vyucit" tej profesionalite. Nikto poriadne nic nerobi, nie su nastroje, nie su vedomosti, skusenosti, odkial ti mladi maju ziskat tu odbornost --- odtialto nie?! Dakujem za pochopenie ze pros mi tolerujete moju neodbornost! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.já bych normálně neodborníky co si sem troufnou vložit nějakej dotaz nechal zavřít na doživotí :laughing: :lookaround: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
joscermaš pravdu nevyjadril som sa presne....proste vadia my na priamu otazku posmešky , to by nemalo byť....ja ked som sa v sat problematike rozbehoval a niečo som sa spytal tak bolo vidno snahu poradiť a pomocť...a tu odbornosť fora som myslel prave nato.... :))) |
par32
![]() |
|
CESja cakam na odpoved!takze sup sup, co ti bolo zmazane? .... nech sa dari, ahoj ;) btw par32: docela sranda citat nieco od teba na parabola.cz, ked si tento server u konkurencie "krasne" ohovoril... kazdy sme neaky, co uz :8) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexak sa m niečo nepači tak to poviem ale trvam aj nato čo som napisal tu prechvilou: nezavidim vam a prajem všetko dobre :))) ,hlavne som bol proti blokovaniu niektorych nikov,ale mam dojem že ste zmenili pristup :))) R^ |
par32
![]() |
|
alfaMám uplně stejný problém jako ty, vůbec tomu člověku nerozumim co píše. Přiletí jako podzim do Krušnohoří, vyteče a zmizí jako smrad nad ohněm.Nezabývej se tím. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.to promazávání je na místě,jinak by tady byl b.o.r.d.e.l.,ale vytvořil bych další záložku "smazané příspěvky",pokud se v tom bude chtít někdo hrabat,má možnost R^ R^ R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.Adminům ve vší počestnosti a slušnosti podávám vysvětlení : 1. Se kolikrát zde na webu stalo a děje, že sprosťárny a adresné osobní i nepatřičné urážky v daném vláknu se do diskuse dostanou. 2. Když, do vlákna dáte - slušně " něco", co se asi - / nevím : cenzoru nebo automat ochraně nezdá/ - do vlákna v diskusi nedojde. Proč - když je to slušně napsáno ? Dík za trpělivost a podporu - všem. CES. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Tady se něco děje.To monitoruju. |
CES
![]() |
|
![]() |