![]() |
|
Homecast S3000Prosím,poradí někdo,co by mohlo být s tímto DVB-S.Prý do domu uhodil blesk.Při zapnutí vše funguje akorát nejde přijímat signál.takže je jako hluchý.Při ladění je úroven signálu cca 98%,ale kvalita je stále na nule.Tento přístroj jsem dostal a chtěl bych ho zkusit zprovoznit. Moc zdravím Alex. |
AlexandrI
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Poškodenie konvertora?Presne takýto problém som mal aj ja pri poškodení konvertora (tiež poškodený bleskom). Po výmene konvertora všetko OK, v mojom prípade bol prijímač v poriadku. |
Surfer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
Hommecast S3000Konvertorem to nebude,protože přístroj jsem přivezl od matky a to je 15km.Zkoušel jsem to na můj sat.Na něm mám připojeny dva přístroje a ty jdou OK. Zdravím Alex. |
AlexandrI
![]() |
|
RE: Homecast S3000Může být vadný tuner, ale to by nejspis neukazoval ani silu signalu, i kdyz cert vi po blesku.Tunery tu mam 2, jsou funkcni, je to z prijimacu s vadnym CXA, pokud by byl zajem, muzu vymenit. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Homecast S3000To by stálo za skoušku ale asi bude problem protože jsem z Českých Budějovic. Zdravím Alex. |
AlexandrI
![]() |
|
RE: Homecast S3000Jmenuje se to pošta :) |
J a
![]() |
|
Homecast S3000Souhlas,tady je můj e-mail a domluvíme ostatní.Adresy a cenu.Stačí když my jeden pošlete a já už si ho vyměním.(jindrasmid@seznam.cz). S díky Alex. |
AlexandrI
![]() |
|
RE: Homecast S3000Nene, v zadnem pripade neposlu. Vymena neni tak snadna a ne kazdy tuner do kazde desky jde !muj mail je r.lnb@seznam.cz |
J a
![]() |
|
![]() |