![]() |
|
Vrácení zařízení DIGI TVKončím s DIGI TV(po čtyřech letech),spokojenost na klasické tv.,na plazmě LG - nic moc.Mám nepotvrzenou info.že po také době by už neměli chtít vrátit to celé zařízení.CO je na tom pravdy?Psal jsem jim na @,zatím žádná reakce.Díky |
henrys
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Vrácení zařízení DIGI TVPravda je taková,že chtějí úplně vše vč.staré paraboly a mimo jiné doporučují správně napsat výpověď.Nejlépe je vrátit vše firmě která Digi montovala a předejít komplikacím. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Vrácení zařízení DIGI TVA nezabudni si vypýtať potvrdenie keď im všetok ten šrot vrátiš. Stalo sa totiž že po vrátení pýtali peniaze za údajné nevrátenie satelitu. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
henrysje to blbost! ja som mal tak isto skoro 4roky a musel som všetko vracat...akurat som si nechal držak paraboly na stenu...a aj za ten mi vyučtovali 4.45eur!!! nič neodpustia xxxxx! :fuming:Kroť se. Dreambox DM 800 HD se...
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 06.01.2011, 12:19.35
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
a na čo by ti to bolo?prijímač sa mi zdá že sa nedá použiť na nič a parabola je o ničom.vráť a nechaj si to potvrdiť ako ti všetci radia. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2no že je parabola o ničem bych netvrdil, já ji používám už pár let na cslink/skylink a bez problému :8) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
troubatomu věřím,cslink chodí i na camping 30cm bez problémů |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrno jo, ale kolik lidí tu už plakalo že maj špatnej signál na tp 12109. Já takovej problém nemám, takže tvrzení že je parabola od digi k ničemu je blbost :lookaround: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Vrácení zařízení DIGI TVprostě horší neexistuje,ale chodí to |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE:Vrácení DIGI TVJá jsem neměl jejich parabolu takže rec.+konv.jsem zabalil a poslal do centrálního skladu v Praze.Adresu dala jejich operátorka.Firma která měla jejich zastoupení stím nechtěla už mít nic společného.Operátorka dala adresu na firmu v Plzni jako jediné v Plzenském kraji ta chtěla nějaký poplatek+cesta tak jsem to řešil balíkem ale neměl jsem parabolu.Každopádně to chce trpělivost. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Vrácení zařízení DIGI TVtiez som si nechal parabolu konvertor kabel teraz mam skylink na astre a polsku kartu canal+ cez hotbird a ziadny problem pritom je neskutocny vietor vidim ako sa vsetko chveje ale vypadky signalu ziadne prave pozeram c+sport cagliari-ac milanstream701HD, skylink, cyfra+
|
janigami
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
niektore parabolyvraj mali dutý držiak LNB s ohybom dole a ked do neho natiekla voda a zamrzla tak sa vyosil a LNB šilhalo na latrinu u suseda namiesto na 23.5E.:))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
![]() |