![]() |
|
DVB-TDobrý den, dnes jsem byl u kamaráda který má v kuchyni TV LG LED 22 palců typ nevím. Jeho problém je v tom, že mu přestal fungovat mux č.2 z Bukové Hory (58 kanál). Když jsme připojili k TV jiný STB, tak tento mux bezproblémově fungoval. Anténu má Plzeňské síto velké, žádný zesilovač či jiné prvky v přívodu. Mux 1 a 3 t.j. 33 a 55 kanál funguje zcela bez problému jak na jeho TV tak i přes STB. Je má doměnka správná když jsem mu řekl, že to vypadá na vadný digitální tuner v TV a ať jde TV reklamovat? |
Jackass
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
@Jackasstovární nastavení jsi zkoušel .... ? Možná se jen zasukovala |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: DVB-TTo jsem nezkoušel, ale už jsem mu volal ať to továrko zkusí a pak mi zavolá jak to dopadlo. |
Jackass
![]() |
|
RE: DVB-TTak tovární nastavení nepomohlo |
Jackass
![]() |
|
RE: DVB-Ttak ho te tovarne vrat, kdyz vyrobila krypla... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DVB-TTak že by závada spočívala v tom, že odejde jeden určitý kanál ... no nevím nevím. Moc to věrohodně nevypadá. Chtělo by to vyzkoušet na jiné kvalitně udělané anténě kde opravdu jede vše tak, jak má. :8) Až potom by se vědělo víc. Je to vysoký kanál, citlivější STB si s ním ještě poradí, Tv už třebas nemusí pokud je to na hraně. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: DVB-Tto Violista : jenže ono to cca půl roku fungovalo bez problému a pak najednou nic. Anténa i koax jsme zkontrolovali, a vše Ok. Jinak teploměry na STB ukazují přes 90% na všech muxech bez kolísání. |
Jackass
![]() |
|
RE: DVB-TNechcem mudrovat, ale uz som zazil take veci od LG, ze nespravna volba krajiny moze DVB-T nastavenia postavit do uplne inej pozicii :) Skusil by som na vasom mieste inu krajinu.Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
DVB-Tfesacik: To asi nebude tento případ .... Už mu to totiž hrálo. No já nevím, asi bych to vyzkoušel na jiné jisté anténě a kdyby nic, tak šup servis :8) Nebo to dát zrovna tomu technikovi k odzkoušení. Stejně je to jakési záhadné ... jen jeden konkrétní kanál :O no možné je vše, proč né. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
![]() |