![]() |
|
technisat digit hd8pochopil jsem že tento přístroj nemá emulaci.http://www.omko.cz/?m=eshop&idm=katalog&k=1260881762&q=&kod=COMDIABLO2 když koupim tohle pojedou mi orf1HD at v pohodě?diky |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
ORFTo je podle moznosti jednotlivce. Koupi se ORF-Karta, necha se aktivovat nejakemu Rakusakovi (muze mit az 6 karet) a strcis do sveho digit HD8 a jede to. Pokud koupis v SRN HD8+, tak je to uz s kartou HD+ a 1 rok koukas i to Nemecke HD. |
PavelX
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
TechniSatje pre nenáročných = tých čo vyžadujú len super obraz, absolútne bezchybnú funkciu, používať prijímač a nie sa v ňom neustále hrabať a nastavovať a hlavne platia za služby operátorom a nie zdieľačom kariet. R^ |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE:TechniSatPravda, pravda, mam jeste jine receivry, ale protoze jsem sel s temi pokusy manzelce na nervy tak jsem koupil jeste jeden TV a ten HD8, funguje spolehlive a i obraz je super. |
PavelX
![]() |
|
RE: technisat digit hd8Předevčírem jsem Ti odpovědel s tím Diablem,no pokud ho koupíš,musíš ho naprogramovat cez CAS/Underworld/,dát do něj keys a čumíš na ORF HD. |
PIXEL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: technisat digit hd8To PIXEL. Moc dekuji za informaci, bohuzel HD8 uz man delsi cas, tehdy jsem o tom nepremyslel nebo nevedel.Moznost prijmu ORF, Austria Sat-Platformu, take neni dlouho. Ale v kazdem pripade dik. Zkusim to udelat brachovi. |
PavelX
![]() |
|
@PavelXMá odpověď byla adresována pro sajfu,ale když se i Tobě hodí,tak nevadí! |
PIXEL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
![]() |