Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

M3S a ICE01 zapisy

moja teta ma M3S s kyngom, kupila si minule SKylink, ide o novsi typ ICE01, po vlozeni nabehlo 20 dnove promo, potom zaregistrovali kartu ale odvtedy tma :( zapisy na ICE01 uz nepresli :( vie niekto o funcnej verzii Kynga kde by im zapisy presli?

Vdaka!

prehladavam vsetky fora (hladal som aj tu) ale zatial som nic overene nenasiel

takze to urcite pomoze viacerym ;)

batman
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: M3S a ICE01 zapisy

vidim to beznadejne :( ani nikde na forach kyngovych nikto neporadil, jedine niekto tvrdi ze nMULTiCAM2_V2_33.dsp v origo softe vraj ICE zapisy berie aj na novej ICE01, vie niekto aspon toto na 100% povtrdit?

Vdaka

batman

kyng

posledna verzia kynga je A .2.32 ak ti to nenabieha tam refhresni ju v nejakom overenom prijmaci a potom vraz do kynga -ICE karty su shity a nezaoberam sa s nimi Hi everybody, the new version of KYNG Software is available in the downloads section its version A2.32 The update of Seca 2 and Seca 3, Tv Vlaanderen and Canal Digitaal cards. The support Fransat Viaccess 4 cards.

WADER
Registrace: 12/2009

alebo mrkni na www.cssf.cz

borsalino
Registrace: 11/2008

ca-nastavenie

skus ci mas povolene v ca nastaveni cryptoworks aj irdeto nastavene na enable! ak nic nezabera prepal original soft a skus multicam 5.9 b skylink ale ako hovorim ice je nepodarok Rv potom uz len rocnu kartu cs link asi 20eur a pockat az aktualizuju kynga alebo multicam vela zdaru ;)

WADER

dedusko illusion

v cssf sme tiez ked tak pod potom tam do sekcie illusion je tam pan lubomir63 alebo pan simacik :laughing: :laughing: hezky den

WADER

cssf som prehladal, a okrem toho spominaneho multicamu co este nie je 100% overene nikto nic, kyng ani zmienka

batman

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra