![]() |
|
LANVážení,mám velmi laický dotaz,propojím li notbuk s hd reciv.přes Lan,zobrazí se mi data i video a audio na TV,mohu např.pustit film,neopovažujte se mě kamenovat,jsem zlej starej dědek,tak bacha !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: LANurcite, pokud umi streamovat - a to jsou linux prijimace napr. dreambox, azbox, vu+ |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
ALIGÁTORtakže by to mělo jet,výborně ,Děkuji !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: LANNo pokial mas alligatora tak ten nie je multimedialny prehravac.V pohode prehra svoje nahravky,fotky a mp3 hudbu.Ale rozhodne nie vsetko co mu das na disk,ci uz zdielany cez LAN alebo ext. cez usb.To uz pouvazuj prepojit notebook priamo cez hdmi a TV,ak to tvoja telka podporuje a ntb ma taky vystup. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Právěnotebook nemá hdmi,a tahat k tv 3 kable se mi nechce,ještě se pokusím to prohnat hdd recordérem ellion 700a , má přímý stream,děkuji ! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
Objevil jsemtoto-neotion pocked recorder-má vstup lan/sklep.rwt.pl-moduly/ ale jen do CI+/rozdíl mezi CI-CI+ ???/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
LANa co TV nepodporuje DLNA? ...pak by stacilo na ntb rozbehat tuto sluzbu a TV to prehraje |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
BaronbDLNA-podporuje ten recorder ellion 700a-jelikož o linuxu a DLNA nic nevím,musím aspoň něco nastudovat,děkuji !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |