Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink výměna

Mám modrou kartu Skylink registrovanou na slovensku jako MSK Neplatene prg. to znamená, že na ní jdou poze slovenské programi a za ČT a NovuHD se musí doplatit a proto se chci zeptat jestli má někdo již zkušenost s kartou výměna jestli při její aktivaci jsou funkční již i tyto programi. Za odpovědi děkuji.

michuck
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

michuck

To ťa asi sklamem,budeš tam mať presne to isté aktivované ako na starej modrej karte.Musíš si doplatiť.Je to jedno či máš modrú,ale novú kartu Výmena.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Skylink výměna

Minulý týden jsem si koupil kartu výměna za stejnou kartu,jak máš Ty.Modrou kartu skylink.Vše proběhlo OK.

milord
Registrace: 12/2005

Michuku neplaš se

Za výměnu dáš stejné peníze jako za doplnění aktivace.
Nová karta bude přinejmenším ICE (irdeto - cryptoworks) a mohl bys mít třeba problémy se čtečkou v přijímači.
Mnoho přijímačů tyto nové karty bez další úpravy softwaru "nebere".

bob.r
Registrace: 1/2006

proč platíte za výměnu?,skylink to bude dávat zadarmo,až přijde čas R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr
Např. kvůli:
1. karty Next
2. novému přijímači s IR
3. vadnému čipu

Je to tak těžké?
Svoji funkci tato karta prostě plní a na trhu místo má.
Mimochodem, o výměně zdarma jsem nikde nic oficiálního nečetl. Ano, mohu si to třeba myslet, ale pokud to nevím jistě, nepíšu to jako hotovou věc.

Neustálé pomlouvání jedné strany(v tvém případě Skylinku) mi začíná dost vadit. Zvlášť když tyto informace nejsou nijak podložené, nezlob se. Píšu ti to proto, že tě neřadím mezi různé spamery a vím, že dokážeš zdarma ochotně poradit. A toho si cením. Ahoj

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zkušenosti mám,neboť výměny dělém skoro každý den.Na kartě výměna je navolen nový tarif,tedy pokud na staré kartě nemáte např.NOVU HD,Slováky,Novu cinemu a pod. a měl byste za Novu HD doplácet 590 Kč.,tak kartou výměna ji tím získáváte a zároveň již máte novou kartu jen s doplatkem 10,-Kč! R^
Jedinou podmínkou správné funkčnosti je,aby jste měl originální dekodér Irdeto nebo cryptoworks! :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

to michuck:
Výměnou získáváte tarif (bez ohledu na to, co jste měl na staré kartě) ICZ-Gratis 05/2010-neomezeně ! R^

to Tomik535:
Výměna je pro zákazníka,který chce mít:
1. Nový tarif
2. Kartu Next
3. Nový přijímač s IRDETEM
3. Kvůli vadnému čipu,který má mechanicky poškozený,neboť pokud by karta nefungovala a nejevila známku vnějšího poškození,tak ji Skylink vymění zdarma (běžně do 3 let provozu nebo pokud zákazník si platí balíčky,tak i starší)
:)

Delta1

@Delta
Psal jsem něco jiného? :)

Tomik535

to Tomik535:
Ano, zapomněl jste na změnu tarifu,což bych zařadil na první místo,neboť právě toto zákazníci nevědí a přesně na toto se tazatel ptal a nikdo mu to neřekl! :)
Až poté bych řadil kartu Next jako 2. a 3.Nový přijímač.
Protože v širším měřítku je pro zákazníky,alespoň dosud důležitější nový tarif! ;)

Delta1

Asi si budeš muset poposednout a přečíst si to znova. Napsal jsem totiž i kouzelné slovíčko "např."

A to by myslím i logicky chápající orangután pochopil, že nemusí být vyjmenovány naprosto všechny možnosti..

Neber to ve zlém ;)

Tomik535

to Tomík535:
Jistě,že nemusíte vyjmenovávat vše,stačilo by, kdyby jste odpověděl na otázku jen jednou správnou odpovědí! Ale zřejmě ani vy jste tuto informaci nevěděl,tak jako tazatel michuck!
;)
Ale to nevadí,od toho si tady snad pomáháme,až pak se urážíme! ;)

Delta1

:) @delta

Když začínám psát: @pierrepetr(který není tazatelem, tím je michuck), tak mi z toho (opravdu nevím proč ;) ) vychází, že neodpovídám michuckovi(který tazatelem je)..

Když myslíš..

Tomik535

to Tomik535:
OK! ;)
Jde jen o to,že zde na Internetu stále někteří řeší jen cenu 600,- a nevidí,co za tuto cenu karty Výměna mohou získat!
Protože v praxi karty měníme zejména právě kvůli starým tarifům a až poté kvůli NEXT atd..!
Hezký den! :)

Delta1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra