Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

2 přepínače a DM500S

Ahoj, včera jsem se tady ptal, zda je možné spojit nějak dva přepínače 4xdiseqc a dostat to do dm500s...ale bohužel jsem se odpovedi nedočkal, tuto informaci jsem ani nikde nenašel...poradil by mi prosím někdo? mockrát díky:)

sanond
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 2 přepínače a DM500S

saxon ti včera poradil!
jen doplním že k 12V relé potřebuješ ještě dvojlinku a navíc DM tento výstup asi nemá.
ale option a position DM umí
také je možnost natáhnout dva koaxy a někde u přijímače dát relé ovládané dálkáčem.

tonek
Registrace: 1/2009

sanond

Tak kamaráde, ted jsi mě fakt dostal.
Radu jsi ode mě dostal a jestli je ti to málo, pak si zaplať nějakého odborníka, ať Ti to dá dohromady.

Sám si stejně neporadíš, jak je vidět...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

k dreamboxu si porid emp 169 (tusim) kterej je diseq 1.1 a do kazdyho vstupu muzes dat dalsi 1.0 prepinac. a pokud se nepletu, jde to zapojit i opacne. nejdriv 1.0 a za tim 1.1. to je fuk. nejak tak sem to testoval. prvni verze je ale lepsi. nejaky option position ti je k nicemu, pac temahle prikazama ovladas to 4x rele1.0 a tim nevytvoris nic.
ja osobne mam 168 a za tim 1.0 prepinac

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

Jde to i obráceně, tak to mám třeba já. Nejdřív mám 164 a pak dvě 168čky. Mám ještě další dva vstupy z na position vstupech té 164, tak přivádim signály, kterým nechci cpát do cesty zbytečný útlum na 168. Těmi pozicemi jsou 26E a 1W.
Celé je to o tom, jestli ten přijímač umí kombinaci povelů.
Pravděpodobně v tomto režimu probíhá proces povelů dvakrát za sebou opakovaně. Jak vidno z toho, že lze dát relétka 1.0 a 1.1 za sebou v libovolném pořadí a stále to funguje korektně.

On Air!

Saxon

v e2 to jde dokonce navolit jaky je poradi povelu.
ja mam na ty 4x 5,7,13E a 8W :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

U Vantage chronologie nejde měnit manuálně, ale i tak to funguje v obou případech.
Zatim zdar, jedu dávat lidem nový FW do Showboxe.

On Air!

Saxon

Saxon

radu jsem dostal, za to díky, ale sám jsi napsal: "K tomuto přijímači Ti nemohu doporučit vůbec nic, protože ho neznam."
tak proto se ptám znovu:)

sanond
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra