Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sky Star 2 - problém.

Po dlhšom čase som znovu nainštaloval SS 2. Natiahol som ALTDVB aj DVB Dream 1.5 na obidvoch všetko v poriadku ale keď natiahnem do nich v-plug, tak mi nespusti ani jeden player a vypisuje hlášku "Nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože sa nenašlo libeay32.dll.Opätovné nainštalovanie aplikácie môže tento problém odstrániť".Po odkliknutí OK dalšia hláška"Zadaný modul sa nepodarilo nájsť..." Skúšal som to preinštalovať ale márne.Vie mi niekto poradiť?Vďaka

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Sky Star 2 - problém.

skus v_plug normalne nainstalovat. ta kniznica tam je, len nevien uz ci ma byt v adresari playera alebo v plugine

johnysk
Registrace: 3/2010

SkyStar

Ta kni(nevhodné slovo) ma byt v Plugins. Jinak doporucuji spise ProgDvb a v-plug posledni verze. Chodi vse co je mozne. V-plug take nahrat do Plugins. ;)

aslivins

RE: Sky Star 2 - problém.

libeay32.dll ma byt v adresari WINDOWSsystem32

jello
Registrace: 5/2009

http://ss2.webz.cz/dvbdream_reseni-problemu.htm

ProgDVB nedoporucuji, zvlaste novejsi verze, - horsi nez AltDVB, DVBViewer, DVBDream

Standa22
Registrace: 3/2009

Standa 22
Vďaka už je to v poriadku R^

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom

SkyStar

Omlouvam se spatne jsem se vyjadril nebo spise spatne napsal. dll samo ve system 32. Ja myslel na v-plug. Co je lepsi je vec nazoru. ProgDvb me vyhovuje protoze na strance SoirNet (Maroko) kde jsou klice a softy uprednostnuji spise ProgDvb. Ja to pouzivam na sledovani TNTSat Francie ajine fr. pakety s kartou Twinhan potazmo Azurvawe. DVBDream me nenadchl :))

aslivins

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra