![]() |
|
Sky Star 2 - problém.Po dlhšom čase som znovu nainštaloval SS 2. Natiahol som ALTDVB aj DVB Dream 1.5 na obidvoch všetko v poriadku ale keď natiahnem do nich v-plug, tak mi nespusti ani jeden player a vypisuje hlášku "Nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože sa nenašlo libeay32.dll.Opätovné nainštalovanie aplikácie môže tento problém odstrániť".Po odkliknutí OK dalšia hláška"Zadaný modul sa nepodarilo nájsť..." Skúšal som to preinštalovať ale márne.Vie mi niekto poradiť?VďakaVU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
Sky Star 2 - problém.skus v_plug normalne nainstalovat. ta kniznica tam je, len nevien uz ci ma byt v adresari playera alebo v plugine |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
SkyStarTa kni(nevhodné slovo) ma byt v Plugins. Jinak doporucuji spise ProgDvb a v-plug posledni verze. Chodi vse co je mozne. V-plug take nahrat do Plugins. ;) |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: Sky Star 2 - problém.libeay32.dll ma byt v adresari WINDOWSsystem32 |
jello
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Sky Star 2 - problém.http://ss2.webz.cz/dvbdream_reseni-problemu.htmProgDVB nedoporucuji, zvlaste novejsi verze, - horsi nez AltDVB, DVBViewer, DVBDream |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Sky Star 2 - problém.Standa 22Vďaka už je to v poriadku R^ VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
SkyStarOmlouvam se spatne jsem se vyjadril nebo spise spatne napsal. dll samo ve system 32. Ja myslel na v-plug. Co je lepsi je vec nazoru. ProgDvb me vyhovuje protoze na strance SoirNet (Maroko) kde jsou klice a softy uprednostnuji spise ProgDvb. Ja to pouzivam na sledovani TNTSat Francie ajine fr. pakety s kartou Twinhan potazmo Azurvawe. DVBDream me nenadchl :)) |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
![]() |