Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Golden Media HD Combo 9080

Prosím znalce mnoha typů HD přijímačů, aby zhodnotili kvalitu HD a SD obrazového výstupu ve srovnání s jinými přijímači, například Ariva, Technisat, Vantage, ...Za věcné a vtipné odpovědi děkuji.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Re: Golden Media HD Combo 9080

Pošli všechny přijímače které chceš srovnávat na moji adresu a já provedu jedinečné a pravdivé subjektivní porovnání...

dvb.cz

@samorost

Ahoj, s fw GM Unibox 1.3.12 (BOOT 1.1.5)to má obraz výborný, mám dojem že o niečo lepší ako na Vantage (fw: 025201) a tie mám doma dlhodobo tri... :((
V menu sa dajú nastaviť aj korekcie obrazu, podobne ako na Arive - kedysi sme sa na túto tému bavili.

Kvinto
Registrace: 6/2009

to dvb.cz

Nemohu se připojit na webovou stránku, protivirová ochrana mi spojení vypne. Prý je tam Trojský kůň. Zajímá mě srovnání kvality obrazu GM 9080 versus Ariva 100,GM 9080 versus Ariva HD Combo,GM 9080 versus Vantage 1100S,GM 9080 versus Technisat HD8SX.

samorost

to Kvinto

Našel jsem si starou korespondenci. Tvůj AV Reciever stojí víc než 17000 Kč, proto mi stojí za to spoléhat na možnosti přijímače. Jsem namlsaný Technisatem, ale zatím není Technisat HD Combo a asi ještě dlouho nebude. Poláci jedou po zemi v MPEG 4, což žádný můj TV neumí.GM HD Combo 9080 je levný přístroj, pokud je lepší obrazově než Vantage, pak začínám uvažovat o náhradě Technisatu HD8 SX za toto Combo.

samorost

@samorost

Obrazově je na tom Combo 9080 výborně,hlavně se softem 1.3.21,loader 1.1.5,/ale stále procesor Ali/no já osobně by ti doporučoval TechnisatHD8SX,je to recíver vyšší kategorie jak obrazově tak technicky/procesor,součástky,spolehlivost atd./

PIXEL
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra