![]() |
|
Ariva 200 - Austriasat OK!Vysiel new soft.... |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 246 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - Austriasat OK!a cccam tam šlape?Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - Austriasat OK!cccam jsem nezkoušel, ale newcamd nejde. Zase zmetek jak už se stává tradicí. Takže zpět k 1.07B1 Rv |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
Ariva 200 - Austriasat OK!A jede tam c+nl v aU,,??,jede tam Aljazera 1-10 sport????? a jede tam třeba Swis HD a nebo na ASTRA4 norské,švédské programy???Jestli né tak to hoď z okna,čínského gumáka :laughing: :laughing:a kup si něco lepšího,kde vše jede./třeba linux/ten Bulsat,který to umí to je zmáknuté na pirát kartě již 3 roky,tak,že ARIVA zatím nic moc/žebráci/ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryproč zase urážíš bukanýre?Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
Ariva 200 - Austriasat OK!Tohle jde dnes na každé šunce,ale ARIVA má už ustláno Rv ,Navíc má problémy s diablem ve slotu,nevím teda proč ho tam dělali/přehřívá se i diablo 2.2,nebo 2.3 a to nemluvím o verzi diablo 2 3.9,jéžiš marja,to je křáp,/jediná výhoda je snad universální možnost vyčtení karet v uni. čtečce přístroje,to je snad podobné Vantage 7100HD.jinak jsem to dal ženě na sledování UPC/má tam kolem 100 programů/ včetně HD v obýváku,je spokojená ,ale ten hajzl já tady ve svém kutlochu už nechci ani vidět.MÁM TU JENOM RARITU,gumáky tu nechci!!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Ariva 200 - Austriasat OK!to je tazke spustit fausto (austriasat+nds 4,8e) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
HeryMám Arivu 200 a všetko to čo popisuješ a ešte Sky IT,DE,UK,D+,Cabo,Digiturk,DigiAlb,Canal digitaal a vela vela ineho...a som tu....Je uplne jedno ako som to dostal do receivru /samozrejme že cccam/ ale aspon nemam s tym žiadne problemy, pretože chcem hlavne pozerat a nie cele dni travit nad programatorom a kartamy....Volakedy ma to bavilo ale ked si zratam čo ma to už všetko stalo, je toto ta najjednoduchsia alternativa a mimochodom JEDINA ako dostat do primača tolko providerov.....A teraz sa možme všetci tešit ako sa Hery odtrhne z tetaze a perie bude lietat na všetky strany :))) :))) :)))Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
mathoto vše ještě jde,ale zkus SWISS včetně HD,a narazíš!!!!!To umím jen já,nechci se chlubit,ale tenhle přístroj si to ani nezaslouží,a Vy taky né,protože rýpete a ani není možné se pořádně vyjádřit k dané problematice,proto jsem již rezignoval a pomahám lidem jen přes skype,nebo email,tady už to nemá cenu. A taky to je poslední co jsem zde napsal/končím,odhlašuji se,zde jsem ještě nic dobrého nepochytil/jdu na fora angl.,něm, atd.Zde chytnu akorát svrab!!! :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
johndougnebudu kvůli Tobě někde lítat,máš špatně určenou strategii,Vše mi valí na sharing/ARGUS VIP,VUo/Octagony/mám těch přístrojů,že je vypisovat nebudu.Tak,že o čem píšeš TY,já nemám žádné problémy,/ To ostatní co dělám přes karty,moduly atd,/ Je jenom koníček a něco navíc. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Ariva 200 - Austriasat OK!Ty voeeee Drsný Hery zase řádí.Dneska to vidím na pár piv a z příspěvků cítím i trochu agrese takže panáky do toho... To by se soudruhům ve Schweizu asi moc nelíbilo |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - Austriasat OK!Asi dostal dneska vycházku... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
heryzacni sa prosim ta chovat ako clovek, to ze nieco v oblasti sat vies vieme, ale preco mas potrebu sa chovat ako priaznivec IV cenovej skupiny?!To umím jen já,! ---- cuduj sa svete, poznam ludi ktori to dokazu tiez, a maju cely orbit ako sa vravi "FTA" a? ... zacni sa chovat ako normalny clovek, ak mozes pomoz, a chvalit sa nie je potreba ... inteligentny clovek sa nemusi chvalit, o nom svedci to co napise inak povedane "cierne na bielom" ... adresu som ti zatial neposlal, nemam na starych capov cas, (teda nie na poslanie tej adresy, ale na testovanie) .. zivot je aj o niecom inom ako len o svete sat techniky nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
johndougTiež mam toto všetko čo ty aj ine karty,zaujima ma či ti na digitalban ide pacet HD-1,,Až 5,Jedna sa mi o jediny program HD-3,ten mi nejde,či ti ide,okrem tych hd-1,2,3,5,ide všetko aj hd 4. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
Tak konečneUž AS šľape aj na Humaxe 5400. :8) Akurát mi nejde MTV Music, ale to asi nikomu... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
klucinezlobte se,ale vycházím u ARIVY jenom ze svých análů,který jsou na základě odzkoušených přístrojů,které zde mám k dispozici.A PROTO: alfstex budu končit,dám se cestou kolegy poky,Babui,klokan,atd.Budem řešit věci po skype a nemusíme používat zde parabola .cz,stejně tady do mě každý rýpe,a nevím proč!nikomu jsem nic špatného neudělal.!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Ariva 200 - Austriasat OK!Každý strůjcem svého štěstí jest... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
herypopremyslaj nad stylizaciou svojich reakcii, a mozno potom nebudu na tvoju "hlavu" padat negativne odpovederiesit svoje "negativa" cestou "kaslem" na server parabola.cz moze len hlupak a nie rozumny clovek ... vacsinou hladame chybu na inych ludoch a nikdy nie na sebe ... hery, a isto si uz zistil, ze kazdy je nahraditelny, tak ako ja aj ty, vzdy sa najde neaky alfasex alebo hery, ktory toto miesto po nas zastane ... ak si niekto namysla, ze svojim odchodom demonstruje svoju "nadpozemskost" tak je bohuzial na omyle... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
MTV Rocks v Austria SatNejde mi to na H5400, všetko ostatné ide okrem MTV Music ešte...chodí niekomu MTV Rocks na H5400 ? Asi záležitosť tabuľky... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
sosiZ tých HD na Albancoch, ktore píšeš mi idu 2,3,4....1 a 5 ani bohovi. :))) :)))Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
@ PeterHumaxpravdepodobne vieš, že na MTV tpx-e sú 2 kusy Rocks (tzv. virtuálne predvoľby ako používa aj Skylink). "Svieti" tá, s ChID 28659... Snáď ti to pomôže. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
johndougSakra a mne ide prave o ten HD-3,V kuse koncerty,som muzik maniak,myslim si že mam niečo zle nastavene,ide skoro všetko,ak maš team viewer,mohol by si pozret jak to mam,ja tomu vobec nerozumiem nastavoval mi to kamoš s ineho fora.Mam HDBOX9100,linux,cccam,sosi@azet.sk. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
![]() |