![]() |
|
Diablo Cam2 + TV PanasonicKoupil jsem si TV se sat tunerem (TX-P42GT20E) a použil cam modul Diablo (rev. 2.2). Bohužel tato kombinace není spolehlivá. Modul si neporadí se zvukovou stopou Dolby-D u programu ČT-1 a po zahřátí (a zahřívá se jak známo velice) dochází k trhání a kostičkování obrazu. Zajímalo by mne, jak se chová v televizorech Panasonic novější modul Diablo Cam 2. Rád bych zakoupil nějaký modul, který zvládá zvuk u ČT-1, netrhá obraz, nepřehřívá se a umí pokud možno i EMU. Pokud není modul Diablo Cam 2 vhodný, rád bych se informoval, zda funguje spolehlivě levný cryptoworks modul EuroCam? Předem děkuji za vaše rady. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
re :Nic ve zlém,ale celkem by mne zajímaly důvody,proč si člověk který si chce hrát se satelitem,koupí takovou šílenost,jako je tv s vestavěným sat tunerem.To je dle mého názoru řešení pro velmi nenáročného uživatele,na kterého bych tě tedy v případě Diabla netipovalKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Diablo Cam2 + TV Panasonictento príspevok si zopakuj v piatok ,keď tu bude hery. On je v tom najlepší.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Diablo Cam2 + TV PanasonicZdravím...Vlastním tento televizor. Pro použití karty Skylink jsem použil modul Mascom Cryptoworks. Jsem obyčejný konzument a musím říct, že jsem po dobu měsíce požívání nezaznamenal sebemenší problém. Balík Multi HD funguje v plném rozsahu, TVsat.tuner načetl vše jak měl..... Používám obyčejnou parabolu 6Ocm. Obraz ani zvuk se nerozpadává a HD rozlišení je opravdu hodně dobré. |
snake
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Diablo Cam2 + TV Panasonicřešila se taky možnost použít prodlužovák a umístit modul mimo televizi či přijímač a tím vylepšit chlazení |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
oneeeeeNa to, jak se prezentuješ jako odborník, spamuješ taky, hery je do 23.1. za katrem. Za to co to dostal hery bys ty musel bejt nostop off. Buď rád za tu ruku, která tě ochraňuje. RvVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
tkanmoc do toho vidíš, vypichni si jedno oko.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
kalitny lcd 37prsim poradiť lcd 37,použivam skylink ,ktory sikvalitne poradi aj sd. |
baracka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
![]() |