Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Niečo k zdieľaniu Opensat S5000 CR

Zdravim,
chcel by som sa Vás opýtat, či sa dá pomocou kríženeho kábla RS 232 nájsť nejaký prístroj, ktorý by som mohol spárovať s Opensat S5000CR Silver. Nebránil by som sa aj niečomu vymakanejšiemu s HD a nahrávaním, ale nie je to priorita.
Viete mi, prosím, poradiť či táto šunka vôbec niečo také dokáže. Alebo je lepšie sa jej zbaviť a kúpiť 2x nový stb?
Za vaše reakcie vám vopred ďakujem.

dalibor85
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Niečo k zdieľaniu Opensat S5000 CR

Nespáruješ to s ničím.
HD a nahrávání má dnes kdejaká skřín od opticum 403 přes AMIKO 8000 po SatElitu 2000 nebo ARIVA 200 a ceny do 2500 za kus.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Vďaka za odpoveď, a vedeli by ste mi poradiť, ako sa orientovať na trhu s toľkými stb, že ktorý je vhodný/nevhodný na párovanie? Či je to čisto empíria a len zo skúseností?
A len tak čisto náhodou, nedajú sa spárovať dve rovnaké 5000ky?

dalibor85

Na 5000 nesparujes s nicim.
Napsal jsem ti prijmace, ktere umi vse co potrebujes. Vcetne parovani pres LAN. Ano mam se vsemi zkusenost.
Pokud z nich mam urcit, doporucuji ti AMIKO SHD8000 cena do 2300Kč, nemusis nahravat do nej soft vse se da nastavit tak jak je koupeny. Pocti si neco o nem, budes prekvapen.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Ešte raz vrelá vďaka. Veľmi zaujimavá mašinka. Mal by som ešte nejakú otázku ohľadomom Amika, ale to sem už nebudem písať.
Prajem pekný deň. fed0@azet.sk

dalibor85

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra