![]() |
|
15m HDMI nebo síť a Optibox Koala?Dobrý den, nejdříve bych chtěl poděkovat všem váženým pánům, kteří mě zde radí a hlavně Squeremu, který mi pomohl s DVB-T. Jeho kombinace antény + zesilovač mi frčí na 4 TV. Moje poloha je 40 Km vzdušnou čarou od Černé Hory.A zase bych potřeboval poradit. Zakoupil jsem novou TV a chtěl bych jí propojit s notebookem, který je 15 metrů od TV. Má někdo vyzkoušen tak dlouhý HDMI kabel. Chtěl bych na TV hrát sem tam nějakou hru s klukama a sem tam serfovat po netu a v adresářích. Nebo mám raději koupit nový sat, třeba Koalu a připojit to na síť. Nebo oboje? :o) Hlavně se mi jedná o ten HDMI, již jsem si o tom něco přečetl, ale nějaký ten zesilovač se mě tam dávat nechce. Dík za každou reakci. Satelit amatér
|
Pacanda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: 15m HDMI nebo síť a Optibox Koala?15 metrů není problém......to na to budeš koukat z 15m ?Kup cokoliv a dej si to blíž k televizi.Satelit nebo Notebook je trošku rozdíl...hlavně v ceně. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
15m HDMI nebo síť a Optibox Koala?Notes mám, jen jestli to půjde připojit Notes s LCD TV na 15 metrů, aby to fachalo. Nebo mám spíš koupit koalu a zkusit jet přes síť a koalu? Asi bude lepší těch 15 m HDMI a koupit klávesnici a myš bez drátu a ovládat notes přes to.Satelit amatér
|
Pacanda
![]() |
|
15m HDMI nebo síť a Optibox Koala?Ahoj sám používám 15m HDMI k PC stál 685.- tak ,že je levnější má pozlacené kontakty a funguje perfektně. |
ury77
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
Dík za rady!!!Dík tak jdu do kabelu.Satelit amatér
|
Pacanda
![]() |
|
![]() |