Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

EPG na Opensat 9900

Uz dva tyzdne my v EPG na stanici JOJ vypisuje
kazdy vecer od 20.00 do cca. 21.30 az 22.00 Najlepsie
pocasie, ktore vsak trva iba 10 minut. Perd tymto a po tomto case ide vsetko ako ma ist v EPG na JOJ. Je chyba u mna v prijmaci alebo je chyba vo vysielani. Mam UPC Direct a ostatne programy idu v EPG super.
A este by som sa rad spytal na problem a to s nastavenim OSD na Opensat 9900. Na vianoce som kupil plazmu mam aj HD programy, cize som zapojeny cez HDMI a ked idem do nastavenia OSD konkretne JAS a tento pridam, alebo uberiem ihned sa mi na TV vypne obraz a strati signal. Nasledne musim opensat vypnut a zapnut a vsetko ide opat vyborne a zistil som, ze ten JAS v OSD je zmeneny, ale ako som povedal ak ho zmenim naslende musim restartovat box. Ostatne funkcie v OSD idu vyborne. Inak som
s pristrojom spokojny.
.....dakujem za kazdu pomoc

swina62
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EPG na Opensat 9900

Chyba je u nich.Taky se mi to stává jak na jejich přijímači tak i na vlastním KAONu.

acce
Registrace: 11/2008

mam opensat 9700 a EPG na JOJ mi zobrazuje spravne, iba niekedy sa strati ale po opatovnom prepnuti na dany program sa znovu nacita.

skus pouzit posledny firmware z 6.8.2010
http://www.opensat.info/support.php?kat=3

funtomas
Registrace: 12/2009

ale nemam UPC ale Skylink mozno aj preto

funtomas
Registrace: 12/2009

takze takto
epg -mas v nastaveni casu nastavene GMT?ak nie zap si a vse ok
ten jas nezmenis ani keby si chcel iba na SCARTKE ale cez hdmi to neurobi nic tak ako aj z TXT jenom cez scart ale zase hdmi ma lepsi obraz a
ked ti vypadne obraz STLACAJ NA do V.FMT A tam prepinas na normy 1080i atd....a opat naskoci budem pisat technikom do ABC nech stym daco riesia
maj te sa ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra