Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

DREAMSKY NXP256 HD

Vase nazory na tuto masinku ??

ando27
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DREAMSKY NXP256 HD

Produkt ve fázi vývoje a kupci mají sloužit především jako beta testeři. Otázkou zůstává další vývoj fw a podpora na takové úrovni jako u předchozích strojů Dreamsky, popř. jako u dalších produktů českého distributora. Asi o to bude zájem vzhledem k implementovanému přístupu na různé cardservery.

polulin
Registrace: 10/2007

RE:Dreamsky NXP256HD

Můj názor je takový , že na to , že je na CZ trhu pouze několik dnů , je jeho SW na velmi dobré úrovni a použití zcela bezproblémové na rozdíl od nových HD modelů od zavedených značek typu Topfield 2050 a Technisat SIR , které jsem měl možnost také testovat . Podle mě je nové Dreamsky hodně dobré v poměru cena / výkon . R^

djpablocz
Registrace: 8/2007

taky bych se rád doveděl více o tomto stroji. Měl jsem nyní doma AMIKO 8000 a hrůza děs, tak šlo hned zpátky, problém s přepínáním kanálů (dlouhé prodlevy, zatuhávání atd..) navíc v bytovce kde máme SAT rozvod, tak to špatně řešilo i přepínání mezi družicema. Montážník mi doporučoval MASCOM 2000HDCI-USB,že to chodí velmi slušně, o tomhle prý taky slyšel,ale nemá s tím zatím zkušenosti. tak jestli někdo ví více, nechť se prosím podělí...

Kášek

Kášek

AMIKO 8000 je bezproblémová mašinka. Nekuř to svinstvo!

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

AMIKO

pokud je Amiko na ALI tak ali čipsety mívají dost často problémy s multiswitchi a více vstupými LNB .

Co se týče NXP256HD tak je to pecka hlavně pro hračičky ...
Umí toho až nebezpečně moc za ty prachy ...
Uvidíme jak to bude s podporou , ale zatím to maká O.K.

showboy
Registrace: 7/2008

jo přesně to byl můj problém, ALI čipset tam byl, a byl to na palici, a přesně jak píšeš, byly to právě tyto problémy. I zkušenej montážník měl z toho hlavu v pejru a nevěděl si rady... Jinak sice hračička nejsem, ale tahle mašinka se mi docela zamlouvá...

Kášek

do dokonalosti ma tento pristroj jeste daleko, cinan uz ma vydelano , ale pomer cena vykon je opravdu neskutecny. zalezi jak dlouho to vsechno pojede, ponevadz podobne veci uz tu byly visionet a protek

rj45
Registrace: 6/2007

Mam ho v provozu chvilku ale vypadá dobře. R^

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

mini recenze NXP256HD

http://www.satmam.estranky.cz/clanky/-dreamsky-nxp256hd-multi--media-internet-box.html

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra