![]() |
|
DREAMSKY NXP256 HDVase nazory na tuto masinku ?? |
ando27
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY NXP256 HDProdukt ve fázi vývoje a kupci mají sloužit především jako beta testeři. Otázkou zůstává další vývoj fw a podpora na takové úrovni jako u předchozích strojů Dreamsky, popř. jako u dalších produktů českého distributora. Asi o to bude zájem vzhledem k implementovanému přístupu na různé cardservery. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE:Dreamsky NXP256HDMůj názor je takový , že na to , že je na CZ trhu pouze několik dnů , je jeho SW na velmi dobré úrovni a použití zcela bezproblémové na rozdíl od nových HD modelů od zavedených značek typu Topfield 2050 a Technisat SIR , které jsem měl možnost také testovat . Podle mě je nové Dreamsky hodně dobré v poměru cena / výkon . R^ |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY NXP256 HDtaky bych se rád doveděl více o tomto stroji. Měl jsem nyní doma AMIKO 8000 a hrůza děs, tak šlo hned zpátky, problém s přepínáním kanálů (dlouhé prodlevy, zatuhávání atd..) navíc v bytovce kde máme SAT rozvod, tak to špatně řešilo i přepínání mezi družicema. Montážník mi doporučoval MASCOM 2000HDCI-USB,že to chodí velmi slušně, o tomhle prý taky slyšel,ale nemá s tím zatím zkušenosti. tak jestli někdo ví více, nechť se prosím podělí... |
Kášek
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
KášekAMIKO 8000 je bezproblémová mašinka. Nekuř to svinstvo!Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
AMIKOpokud je Amiko na ALI tak ali čipsety mívají dost často problémy s multiswitchi a více vstupými LNB .Co se týče NXP256HD tak je to pecka hlavně pro hračičky ... Umí toho až nebezpečně moc za ty prachy ... Uvidíme jak to bude s podporou , ale zatím to maká O.K. |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY NXP256 HDjo přesně to byl můj problém, ALI čipset tam byl, a byl to na palici, a přesně jak píšeš, byly to právě tyto problémy. I zkušenej montážník měl z toho hlavu v pejru a nevěděl si rady... Jinak sice hračička nejsem, ale tahle mašinka se mi docela zamlouvá... |
Kášek
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY NXP256 HDdo dokonalosti ma tento pristroj jeste daleko, cinan uz ma vydelano , ale pomer cena vykon je opravdu neskutecny. zalezi jak dlouho to vsechno pojede, ponevadz podobne veci uz tu byly visionet a protek |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY NXP256 HDMam ho v provozu chvilku ale vypadá dobře. R^Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
mini recenze NXP256HDhttp://www.satmam.estranky.cz/clanky/-dreamsky-nxp256hd-multi--media-internet-box.htmlAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
![]() |