![]() |
|
refresh na karte cs-linkrefresh cs-link uz zase...mohu poprosit nejakou dobrou dusi o refresh na kartu c.: 04295640142347 ? Nejdou mi STV, vice nez 2 roky dobry a ted slus, Markiza dobry. Mam sice Ferdu 7318 /TSH_E6820 ale vzdy dokazal zapisy tak nejak nacist. Tak pokud se najde nekdo s pevnymi nervy. Dekuju moc. |
trotta
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: refresh na karte cs-linkPřepni na ČT2, přihlaš se na cslink, objednej Total na 5 dní a přijdou ti i zápisy na STVčka. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: refresh na karte cs-linkZápis zaslán!Neplacené TV programy bez omezení + TOTAL 1 měsíc 04.09.2009 bez omezení Nova Cinema - akce Hromnice 28.03.2008 bez omezení STV - akce Hromnice 28.03.2008 bez omezení :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
to uz jonic nemusis objednavat , kdyz ti nejde stv tak dej stv a pockej chvili !! kdyz tak info@cslink.cz a kdyz chces platit tak si soupni retro na 5 dni za 10kč.. ale spiš si povol zapisy !!! |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: refresh na karte cs-linkDekuju kluci!Nic se nedeje, bude to asi jiná chyba. Budu hledat dál. Kdyz se obratim na info@cslink tak mi reknou, ze Ferda spatne nacita. Nedavno jsem menil vsechny kondiky ve zdroji a mam pocit, ze od te doby to asi nejde. Mozna jsem neco zmastil. Muzu bez STVcek zit, ale obcas tam neco dobreho maji, alespon podle mne. To: WADER Jak jsi to myslel s tím povolenim zapisu? Jsem jen jednoduchy konzument satelitniho prijmu. Presto, ze se nedari, dekuji za ochotu a snahu pomoci. Pekny den |
trotta
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
![]() |