![]() |
|
DREAM BOX 800HD - externý diskZdravím, chcel by som sa spýtať aký externý HDD k Dream Boxu 800HD je overený a plne funguje. respektíve HDD je k boxu pripájané eSATA konektorom a ja som našiel všetky HDD len zo sieťovým napájaním čiže vypne sa HDD po vypnutí Boxu zo siete sám, alebo je možné zakúpiť HDD s eSATA bez sieťového napájania? ....díky za info |
swina62
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: DREAM BOX 800HD - externý diskAno HDD ze sítovým napájením připojen k boxu se vypne sám do spánku tak jako by byl uvnitř boxu.to není nejmenší problémDostupné známé značky na trhu fungují většinou bez problému. Někdy záleží na použitém image boxu , konfuguraci atd..ale jsou to nepatné výjimky. Např Samsungy si rozumí s dreamboxy zvlášt dobře..ale jak už jsem psal všeobecně nemají problém ani jiné značky |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: DREAM BOX 800HD - externý diskJak píše Pat-jen doplním že vlastní napájení boxu je nutnost,pak to jde bez problémů.Vím z vlastní zkušenosti.VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: DREAM BOX 800HD - externý diskZáleží na velikosti HDD,nebo je možné připojit i např. 2TB?Přeci jen HD nahrávky něco zaberou. |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: DREAM BOX 800HD - externý diskViděl jsem na dremaboxu i 2TB a bez problému ale myslím že je to strop takže co je pod tím chodí bez problému.U mě 1,5 TB no problemo. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
![]() |