![]() |
|
CSlink retransmisiuRada pre vysielanie a retransmisiu si včera na ústne pojednávanie zavolala aj jedného z konateľov českej spoločnosti Media Vision, ktorá v Česku a na Slovensku prevádzkuje satelitnú platformu CS Link. Luboš Jetmar mal vysvetliť, prečo Media Vision poskytuje na Slovensku retransmisiu bez zákonom vyžadovanej registrácie."Konali sme v dobrej viere, že naším regulačným orgánom je česká licenčná rada, u ktorej máme zaregistrované všetky šírené stanice. Aj všetku techniku máme v Česku. Domnievali sme sa, že v rámci európskej legislatívy máme právo aj na retransmisiu na území Slovenska," vysvetlil Jetmar. Deklaroval, že na šírenie všetkých staníc má Media Vision povolenia aj pre územie Slovenska |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE: CSlink retransmisiuNedaj si pokoj nejdříve Skylink a teď i CSlink. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE: CSlink retransmisiutreba si nejakým spôsobom zarobiť na odmeny Rv |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
Uz by to konecne chcelolegislativu, aka plati v CR. Tam zjavne nemaju problem s SK televiziami. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
MaTToSVed na slovensku mas na SAT dostupne ceske televizie vsetky , to ze kablovky atd., ich porusili je ich problem, ja som z tohoto dôvodu kablovku zrusil a dal si skylink nakolko nova a prima mi chybala a takych ludi poznam mnoho co z tohoto dôvodu presli na satelit lebo ich kablovy provider zrusil ceske kanaly - couz kaslat na nich ja a mnoho ludi to uz neriesia kedze maju SAT ... na kablovke sa uz novy ani primy nedockas takze neni ocom |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
![]() |