![]() |
|
sky link karta problem.dobry den něco se stalo s kartou nejde v žadnem satu ani modulu ani u souseda.karta je řadně registrovana a mam předplacenou multi.refreš sem zkoušel aspon 5krat.co stim.vyměni mě ju zdarma nebo musim koupyt vyměnu za 600.kč.děkuju za radu. |
markusik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: sky link karta problem.Posli cislo karty. |
malluk
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE:sky link karta problemZáruka na kartu je 2 roky, kartu běž reklamovat k prodejci, nebo ji s průvodním dopisem pošli na TradeTec do Ostravy. Karta Výměna slouží k jinému účelu. Pro tebe by měla být výměna zdarma.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE:sky link karta problembohužel zaruka už neni tu kartu mam už dlouho je to ta prvni 0000.myslel sem že mě odpojili tak sem tam volal a pani mě řekla že je všechno v pořadku a nejede mě to vubec. |
markusik
![]() |
|
RE: sky link karta problem.Náhodou niekto s ňou niečo neskúšal?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE:sky link karta problemTak zítra skoč k nějakýmu prodejci, za to nic nedáš. Za život jsem viděl jen jednu vadnou kartu, tak by to byla celkem náhoda. A kdyby nejhůř, tak za 600.- koupíš kartu výměna.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: sky link karta problem.Zkus očistit čip karty školní gumou.Hlásí se karta v dekodéru? V čem ji zkoušíš? Chce to trochu víc informací. Já jsem z asi 2000 karet zažil jednu jedinou vadnou, stát se to může. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE:sky link karta problemkartu to najde a nic se naděje.mam kaon + technisat s origo modulem a soused ma goldstar premium.a celou dobu všechno jelo a asi 3 měsice spatky to začalo zlobit a ted to nejede vubec. |
markusik
![]() |
|
RE: sky link karta problem....blbo sa opýtam ta3,noe ide ?? ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
PRO ZIPA VELKÉÉÉ.DĚKUJU.Skusil sem to stou gumou a dam to do satu a ono to naskočilo.to nechapu.ale děkuju jestli seš z brna tak se přihlas o pivo a aji frtana děkuju. |
markusik
![]() |
|
RE: sky link karta problem.Není zač, rádo se stalo. Od brna jsem kůsek dál, daj si hrnek za mne.Ahoj |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE-CHCI SE TEDA ZEPTAT KDYZ MAM KARTU SKY LINK A CHTEL BYCH ABY ME SLA MARKYZA TAK JI VYMENIM ZA 600 KC DIKY |
imation
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@imationak máš staršiu kartu a nemáš SK programy stačí doplatiť 190 ČK resp. 490 ČK. Tu máš vysvetlenie http://www.skylink.cz/web/structure/49.html |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: sky link karta problem.Markusiku. když tak bych ji od tebe koupil. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Prečo gumovať"Skusil sem to stou gumou a dam to do satu a ono to naskočilo.to nechapu."Vysvetlenie je jednoduché. Je to najšetrnejšia a najspoľahlivejšia metóda čistenia jemných elektrických kontaktov. (tie totykové pozlátené plošky na karte boli zoxidované). |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
jo guma je gumaskolni guma je to nejlepsi na oxidaxi karet uz od dob tatika masaryka :laughing: :laughing: zadny lih ani jine hovadiny !!! |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
![]() |