Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Platba TV služeb v zahraničí

Ahoj.Chtěl bych si zaplatit plcenou (pink)TV sat službu v zahraničí.Jedná se o Ruské a Ukrajinské stránky,které neumožňují platit např.Pay Pal,nebo "asi"z důvodu anonimity nedá nikdo účet kam bych měl platbu v dolarech(jedná se jen o 7USD)provést a do jaké banky.Když už jsem si myslel u jedné platby,že to půjde z mé Visa karty uskutečnit,tak byla platba znemožněna.Sama zástupkyně mé banky se divila,jak je to možné,když karta je mezinárodní.Kredit a pladba v dolarech pochopitelně nastavena.Na dotaz (on line chat) mi zástupce platební společnosti zdělil,že mohou takto platit pouze lidé ze "společenství nezávislých států-jako Rusko,Ukrajina...Pobaltí)".Tak smůla.Nemá někdo zkušenost s jejich platbou (je na jejich stránkách)SpryPay,Интеркасса,nebo jejich oblíbené a pro mě nepochopitelné WebMoney.Už s tím někdo něco platil a mohl by poradit,jak dostat ty peníze na můj profil(doplnění účtu-pak nákup ...balíku)?Předem děkuji za odpověď.Přeji všem hezký den ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Platba TV služeb v zahraničí

pošli jim ty peníze na jejich adresu poštou

netace
Registrace: 12/2008

Platba TV služeb v zahraničí (# 395)

Na SpryPay som platil v pohode,platba bola overovana aj sms kodom, az potom som mohol zadat udaje platobnej karty.
Na internetove "rizikove" platby pouzivam kartu od mBank kde si mozem limity lubovolne nastavit, zmenit aj zakazat vratane inet platieb. A je to vsetko zadarmo.

peto75
Registrace: 9/2006

to: peto75

ahoj,mohl by jsi mi poradit jak zaplatit tím SpryPay?
Byl bych Ti moc vděčný.Pošli mi prosím Tvůj Skype,nebo číslo ICQ na můj e-mail:doriangray68@gmail.com

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra