Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ariva 200

Páni odborníci mám Arivu 200 a každý kto je na tomtom fore rád experimentuje,
Austria-Sat v emu to nešlo tak som tam šupla v2. 07B8_ patch.Ono to ide ale Ariva je úplne zbláznená.Stačí tento soft.a máte postarané o zábavu.
Mám kartu Skylink dva mesiace MULTI, HD Plus, MULTI HD, CS Film, HBO dva mesiace prešli a mne ide celá ponuka ešte stále.Tak teraz poradte - zapisy neprišli je to zásluhou v 2.07B8?Ak sa vrátim na 1.07B1 ako to bude zápisy prídu alebo už nie ?
Tento soft.je fakt zážitok ako sa rozhodnuť?Poradte ak viete ďakujem

Bejka
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200

tak to je zazitok :scared: ze by si mal vypnute zapisy? :bigeyes:

tomko
Registrace: 1/2006

Soft

Taky mám v Arivě 1.07B1* a uvažoval jsem (kvůli Austria sat) změnit na tento nový "dvojkový". Díky negativním reakcím na fórech ale zatím dost váhám Rv

PeVy
Registrace: 2/2006

Prosím tě podívej se: Menu - Nastavení systému - TV systém na Předávat EMM máš zapnuto nebo vypnuto?
Děkuji

F123
Registrace: 11/2007

PeVy,Bejka

Lidičky ja vás absolútne nechápem ja tam mám tento dvojkový FW teda 2.0.7B8patch a všetko ide ako má a v pohode R^ R^ R^ Teda ide mi Austria SAT,ORF SAT,TNT SAT - ten trošku seká ako v predošlom FW.Karta Skylink ICE HD šlape úplne v pohode a ešte nieje regnutá.Jediné čo som zistil,že je na prd je zdielanie NewCamd,ale mne to nevadí keďže ho nepoužívam.Stále tu všetci remcajú,že im vadí tento FW a zaujímavé je,že mne ide všetko ako má.Možno ste si zle natiahli FW inak fakt neviem.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Na to som zabudla áno Emm všetko vypnuté

Bejka

cccam na něm taky nejede

netace
Registrace: 12/2008

Potešujuce su te zápsy ale neviem dokedy a ani neviem či je to zásluhou FW

Bejka

kostik123

Ahoj používáš Arivu k natáčení paraboly?

Libor1
Registrace: 2/2006

To víš že né, to by se pos.ral čaučik :lookaround:

VYDRA004
Registrace: 11/2008

Ještě k těm zápisům. Když byla ochutnávka přes SMS na deset dnů, vytáhl jsem asi 2 dny před koncem kartu (používal jsem druhou ) .Asi za týden jsem ji zasunul a Multi mi jde dodnes.Ale nejsem si jistý zda to bylo zrovna tím, že vytažením karty jsem neumožnil zrušení zápisu. Na druhou kartu jsem si objednal před vánocemi dvouměsíční ochutnávku na všechny programy. Chci to před skončením znovu vyzkoušet. Uvidím.

F123
Registrace: 11/2007

http://ss2.webz.cz/ariva_fw_zkusenosti.htm

Standa2
Registrace: 5/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra