Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

super sharing

User passs

Pipo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: super sharing

a co stím ?????

netace
Registrace: 12/2008

kanagon skodí...

freee
Registrace: 2/2010

co jako?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Asi chce banan

Hypnos
Registrace: 3/2009

RE:

Nejlepší vlákno roku to by mělo být na 1 místě top listu :) :) :)

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

Došlo asi zrno.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

DVB

Dakujem za uznanie naj vlakno roku. Ale mam otazku Na free sharing. Preco ked na hociakej stranke su newcamd alebo cccam aktualne a zadam ich do sat priimaca tak nigdy nic neide? Cez sviatky to bolo Ok ale teraz okrem JSC a SCT nic ine neide. Sat mam Sab ultimate hd, Cam modul mam diablo rev 2.3 Dakujem ak niekto odpovie

Pipo

tak nevím, ale já pás nes_eru, natož ho jenom usrat :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

skus rozmyslat

odpoved lebo je to FREE

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Problem bude medzi gaucom a serverom :)

matho
Registrace: 2/2006

Da sa cez saba zdilat priklad sky link a cs link ako freecard sharing ay to niekto zdielal odo mna a ja od niekoho nieco ine? Na vymenu alebo nie?

Pipo

Pipo

opýtaj sa susedy keď jej muž bude na služobke. R^

lubomir63
Registrace: 6/2006

skusim to u nej mzno sa to rozbehne aj bez newcamdu a cccamu. Vdaka idem to skusit.

Pipo

Pipo

"Da sa cez saba zdilat priklad sky link a cs link ako freecard sharing ay to niekto zdielal odo mna a ja od niekoho nieco ine? Na vymenu alebo nie?"

precitaj si pravidla serveru parabola.cz (odporucam citat dokladne)!

viac tu: https://www.parabola.cz/forum/rules/

nech sa dari, ahoj
;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

aslasex: to je cista provokacia :zombie:

tomko

alfasex

Nezlob se na mě, ale místní pravidla jsou naprosto k smíchu. Jedna věc je, co je tu psáno a druhá, jaká je realita. Nelegální příjem zahraničních platforem je zde na denním pořádku a zahraniční služby jsou ok? To snad nenmyslíte vážně, ne? Kdyby Prchalová (měl bys vědět, kdo to je) pásla po nelegálním příjmu, tak tohle bude první fórum, který by nechala zavřít. To mi věř.

camfourek
Registrace: 12/2010

Chtěl jsem napsat, že nelegální příjem zahraničních platforem je tu na denním pořádku a cz/sk se řešit nesmí, sry.

camfourek
Registrace: 12/2010

Žij a nech žít.V této thémě jsou správné připomínky.Se divím,že se tak kočkujete.Některé hlášky,nemohu pochopit.Tak buď to chcete,nebo né.Husa nemůže být na pekáči a zároveň běhat po dvoře.Vše chce klid a nohy v teple,pak je vše OK.Tímto Vás zdravím a všem dík za zajímavé informace. :) R^

zzaner
Registrace: 9/2006

camfourek

premyslam ci sa voci tebe mam chovat ako hulvat alebo slusny clovek?

a preto sa pytam diskutujucich:

"ako by ste sa spravali ku cloveku, ktory Vas opluje, a nasledne Vam ide kazat o slusnosti?"

nech sa dari, ahoj ;)

len jednu malu poznamku k tym zahranicnym platformam: je dost velky rozdiel ci sa diskutuje o C:linkach, alebo o fw ktory vdaka nedokonalosti kryptovacieho systemu umoznuje nelegalne nieco sledovat ...

Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 14.01.2011, 14:27.03

alfasex

alfasex

:) Mne zajímá vše.Pokud bude zájem ze strany výroby a kupujících,tak nevidím žádný problém.Peníze nesmrdí nikomu a pokud budou (obchod+ peníze),tak to bude muset fungovat.Vždy vše řešit s :) ,s tím jde vše lépe. :))) :))) R^

zzaner
Registrace: 9/2006

zzaner

ja sa tiez drzim hesla, ze pokial nejde o zivot, ide o h....

... penize sice nesmrdi nikomu, no kdyby ti nekdo v kramu vynadal, a jeste by ti udelal "hezkou" reklamu, asi by si pri jeho nejblizsi navsteve se na neho neusmival, ale chytil by si lopatu a dostal by co proto...

... asi bude najlepsie tuto temu uzavriet, s dodatkom, ze kto nema zaujem respektovat pravidla serveru parabola.cz, nemusi sa zapajat do diskusie ...

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

@camfourek

Chtěl jsem napsat, že nelegální příjem zahraničních platforem je tu na denním pořádku a cz/sk se řešit nesmí, sry.

Toto je bezne aj na inych forach. Su tu iste dohody, mozno nepisane pravidla, ktore sa respektuju a nediskutuje sa o tom.
Dokonca, na jednej stranke, venovanej crackovaniu (ziadny warez stranka) je absolutny zakaz v tejto suvislosti zaoberat sa NOD-om 32 atd...
Domace produkty si chranime. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

RE=

Před schválením protipirátského zákona zde byly key, návody a hodně firem včetně tehdy majitelu tohoto fora na tom dost vydělávalo, dnes nemužeš se ani zeptat. Pokud chceš dát odkaz na stránku kde najdeš info tak většinou porušíš pravidla/ pokud se nejedná o ječny, omko atd/ takže použivat google a něco najdeš nebo méně připosraný stránky. Hola už budu mít BAN :)))

SatVlada

RE:

Vrátil bych se pokud to vlákno ještě nepozbylo života na dotaz zakládajícího toto vlákna PIPA ano máš pravdu v tom /až ted jsem na vlastní kůži/pochopil podstatu dotazu ,chtěl jsem si rovněž vyzkoušet nějaký free cardserver ale je to abych pravdu řekl od tohoto názvu /free/ na míle vzdálené myslel jsem si že když na netu najdu aktuální den a zadám adresu tak že to poběží třebas aspon hodku ale to není ten případ ano vidím problém na tom useru vyzkoušet nepřeberné množství čísel rovná se sebevražda ano je to problém a zatím jsem se nesetkal při nespočet pokusech aby se mě něco jedlého podařilo lapit.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra