Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

Sony ICF-SW7600GR - World Receiver

Hledám někoho, kdo tento přijímač vlastní, nebo s ním má praktické zkušenosti.

Díky za případnou reakci.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sony ICF-SW7600GR - World Receiver

mám 7600D, možná bych našel i dokumentaci.
o co Panowi chodzie ???

tonek
Registrace: 1/2009

Jde mi o provedení konektoru externího VKV antény/IEC?/ a jak dlouho to vydrží hrát na kvalitní AAčka?
Jakou to má citlivost na VKV na tu prutovku?
Dík.

On Air!

Saxon

tě zdravím opravdu jsem si až teď všiml KDO SI AHOJ!

tak že já to koupil v dobách temna za účelem předladění śtvavých vysílačů (asi za dva měsíční platy), a v té době zmáčknutím tlačítka okamžitě přepnout na jinou frekvenci byl neskutečný luxus , nicméně jsem tím vykompenzoval snahu bolševických rušiček. Pásmo VKV bylo u nás hluché ,pouze při vypnutí kanálu 4 na Pradědu jsem na asi 4 metrovou YAGInu chytal E3(k tomu jsem měl ale jiné stroje a dekodéry), konektor přechodka jack 3,5/IEC dodaná k přijímači působila mechanické namáhání tak že jsem si vyrobil svoji s kouskem kablíku. já to provozoval na síť , baterie jsem měl jen na udržení času a pamětí, je li to nutné změřím ti odběr na sluchátka a při různé hlasitosti.
jak postupně začínaly naše rádia v "západním pásmu" tak se dala prutovka použít ale v našem krásném údolí dutých hlav moc signálu nenajdeš ani dnes, a místo projíždění short wawe sedím u kompůtru a jdu s dobou.
ahoj

tonek

...viem, že to patrí inde, ale hladám/kúpim Etón E5

Hix
Registrace: 8/2003

Hix:hledat se mi nechce co to je Etón E5

Saxik: ten E3 sem chytal z 550m/m direkt přez kopec zvaný Šerák 1325m/m asi 5 km vzdálenost, Yagina do kopce tak si dovedeš představit co s tím udělaly ty kilowaty z Pradědu, ale synchrodetektory se snažily
:laughing:

tonek

Díky za info. Viděl jsem boční foto toho "mého", bylo to málo nasvícené/tmavé , ale na 3,5mm to nevypadalo.

Ještě to promyslim, kdyžtak se ozvu, ahoj.

On Air!

Saxon

re:

http://radiopics.com/Eton/Eton_E5.htm
...už sa nevyrába a nahradili ho G3
http://www.ddamtek.cz/index.php?cat=110&subcat=-20&parent=1&namecat=P%F8ij%EDma%E8e&namesubcat=Eton%20r%E1dia&id=51911&itemname=ETON%20G3

Hix
Registrace: 8/2003

icf-sw7600gr

A na co je GOOGLE ?? Dej hledat "icf-sw7600gr test" a je to. Pripadne se koukni na www.dx.cz

PavelX
Registrace: 6/2010

RE:icf-sw7600gr

FM prijem lze zlepsit treba vymenou tech dvou FM-ZF-filtru (280kHz) za 110kHz (ku pr. Murata SFE10.7MJ, SFE10.7MHY-A, SFELA10M7KAH0. Jinak ten prijimac neni spatny, vice se v teto kategorii kupoval SANGEAN ATS 909. Samozrejme tyhle uz maji aspon 10 let. Nekdy pocatkem tohoto roku by mel priji novy SANGEAN ATS-909X s DSP.
http://hubpages.com/hub/High-Performance-Sangean-ATS-909X-AMFMSWSSB-Receiver

PavelX
Registrace: 6/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra