![]() |
|
mimo temu navigacia navigonmate niekto skusenosti s touto navigaciou a slovencinou? |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: mimo temu navigacia navigonco tak skusit sa opytat na fore kde sa riesi aj spominany navigonhttp://www.poi.cz/phpbb/viewforum.php?f=4 |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: mimo temu navigacia navigonhladal som to aj som si dal slovencinu ale to nefunguje..tak som to skusil hodit sem ci s tym nema niekto skusenosti |
wiking18
![]() |
|
RE: mimo temu navigacia navigona na fóru o vaření jsi to zkusil taky? :fuming:Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: mimo temu navigacia navigonnapíš aspoň akého navigona máš , lebo ten môj vie aj po slovensky aj real3D . Mimochodom ja mám 8410Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: mimo temu navigacia navigonvtipne...svečí to o tvojej inteligencii |
wiking18
![]() |
|
RE: mimo temu navigacia navigonja mam navigon nainstalovany v xperii x10 mini je to 3.5 ked dam cestinu v mobile tak frci cesky jazyk ale ked dam v mobile slovencinu bezi anglictina aj ked som si neaku tu slovencinu stiahol |
wiking18
![]() |
|
RE: mimo temu navigacia navigonkeď už vieme kam sa uberť môžem povedať len toľko že z pluginmi do xperie zatiaľ skúsenosti nie sú ale kolega má na stole i-phona má v ňom navigona 1.7.0 a ten zaručene hovorí po slovenskyUrobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: mimo temu navigacia navigonhmm diky za info...... |
wiking18
![]() |
|
![]() |