Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson AF 7317 restarty

Zdravím. Vyhrabal jsem starého Fergusona 7318 na hraní s SBCL a jiné pokusy, ale je to fakt starý kus. Problé mám ze samovolnými restarty pořád dokola. Na chybu FW bych to neviděl spíše na nějakou součástku uvnitř (kondezátory).

Nemá někdo fotku, které by to mohly být jestli, hledat na zdroji nebo na desce. Při pohledu nevypadájí že by byli nafouklé. DIKY

056152
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Ferguson AF 7317 restarty

Přehraj soft, už jsem se s tím také setkal a pomohlo to.

333
Registrace: 4/2006

RE: Ferguson AF 7317 restarty

Odporučam donho švacnuť najprv tovarensky soft a potom AF7RC7 fix2. berie aj ice kartu a zapisy chodia.Ak si mysliš ze je to kondikmy zameraj sa na kondentatory s kapacitou 1000 mikrofaradov a taketo vysoke hodnoty. daj na teplotu 105 stupnov a ak ti vojdu tak nezaskodi dat aj na vyssie napätie. tot nedavno som menil na doske zdroja a aj 1 na hlavnej doske, stb sa tolko nehreje je stabilny/sice mi nerestartova/ ale aj motor toci lepsie.oprava za par supiek ale bohovsky pomoze

jarino
Registrace: 1/2007

http://leteckaposta.cz/189553268

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

Těma kondíkama nic nezkazíš, jak píše jarino, po výměně se celý receiver hřeje daleko méně. Mě to dělalo to, že jsem měl v určité polarizaci slabej kontakt. Tvůj případ bych taky viděl spíš na soft, toto se mě stávalo na určitejch programech, že se to restartovalo- stačilo znova nahrát setting.

triumf
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra