![]() |
|
Hádzaná SVK-PL pre STV tabu?Naozaj neviem načo je nám STV keď nie sú schopní odvysielať zápas MS v hádzanej, napriek tomu, že bol pôvodne v programe. Ešteže máme Sport1. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: Hádzaná SVK-PL pre STV tabu?ešte že si nám to pripomenul, lebo všetci milujeme hádzanú ako ty, že je stv neschopná je jasné, ved je v dlžobách až po vrchné okná, budme radi že tam ide aspoň to "h.o.v.n.o." čo tam ide.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Hádzaná SVK-PL pre STV tabu?Polská TV vysiela na dvoch kanáloch TVP 2 a TVP SPORT |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
TamiPreco by sme mali byt radi za vykaly v STV? Take tu uz kedysi bolo, ze sme boli radi za kazdu blbost, aj za mandarinky aspon na vianoce. Prepac ak sa ta tema hadzanej dotkla, ak ta nezaujima, necitaj ju a mas pokoj, ale mna to proste nasrrrdilo. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
alldokonca je tu na parabole v programe ze live hm""""""""""""""""""""""""!!!!!! |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Hádzaná SVK-PL pre STV tabu?Na TVP to islo (a dalsie zapasy pojdu) v HD. R^AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Hádzaná SVK-PL pre STV tabu?já jsem dal po chvilce přepínání přednost TVP2 protože někteří hráči vypadali na sportu1 jak zápasníci sumo :))) /proboha kdy to konečně bude 16:9 |
loop
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Hádzaná SVK-PL pre STV tabu?Na Sport 1 to vyzeralo ako prve zaznamy na VHS kazetach...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
Sport 1 katastrofaTiež mám Sport 1, ale na tú príšernú kvalitu obrazu sa nedá pozerať. Niekto zaspal dobu. Je rok 2011! |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
terriblevieš kolko som sa ja ponadával ked prestala ísť na stv 3 PL? Moc, odvtedy ide stv dole kopcom, síce ona išla už dávno, ja ani ty s tým nič nenarobíme, ľudia chcú vidieť k.o.k.o.t.i.n.y typu "tisíc a jedna noc" na markíze, ich nejaká stv nezaujíma, to je "vymytý" mozog národa, čím väčšia p.i.č.o.v.i.n.a tým lepšia sledovanosť, osobne si hádzanú pozrem občas. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
![]() |