Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vantage HD a nefungujuce dialk. ovladanie.

Jednemu znamemu prestalo na Vantage HD 8000S ist dialkove ovladanie. Dialkovy ovladac je dobry, skusal az dva, naopak, svoj skusal u mna, vsetky idu dobre, baterie su nove. Teda chyba v prijimaci. Ma s tym niekto skusenost, ci reklamovat ? Skusal aj zmenu firmware, ale nic. Zaujimave, ze z blizkosti cca do 1 metra to ide Ok.
Diky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage HD a nefungujuce dialk. ovladanie.

No zde se těžko radí, s ničím podobným jsem se nesetkal. Ale jinak je to celkem jednoduché: v záruce reklamovat, po záruce bych zkusil např. Zorbase.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

stalo se mi to u Vantage 1x a nakonec sel na reklamaci zakaznikuv novy televizor Philips :))), ... neco bylo ve vzduchu :bigeyes:, po vraceni TV z opravy vse OK.

milanm
Registrace: 3/2006

Ono to robi aj pri vytiahnutom HDMI kabli do TV.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

s hdmi kabelem to tenkrat nemelo nic spolecneho, zkus posunout prijimac do jineho mista nez je nyni, o pul metru, metr, ...

milanm

... nebo si ho vezmi k sobe, jestli bude slapat

milanm

milanm

Milqan, si kdesi blizko pri pravde.Ked dame prijimac na druhu stranu izby, tak DO funguje aj z par metrov, ked ho dam naspat, uz len z cca 1 metra. Vypli sme vsetky komplet spotrebice zo siete, ostal na povodnom mieste len STB, zase nic. Podobne sa tam sprava video, ked je na tom mieste, zapina sa a vypina, ked ho dame prec, ide.
Skusim este dlhu predlzovacku a zapnut to na inej strane bytu. Asi nejake rusenie z vonku ???
Kurnik, Akty X. :bigeyes:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Zcela jistě Bermudský trojúhelník

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tak k tomu moje podobná zkušenost s přijímačem Technisat digit HD8-S. Z ničeho nic se stalo, že DO přestalo fungovat. Pak jsem zjistil, že když ho přiložím na cca 1-2cm k čidlu na přijímači funguje. Pak najednou začne fungovat. A po nějakém z dalších zapnutí přijímače (dákovým ovládáním) opět přestane fungovat. Záhada..

Arsenalek
Registrace: 4/2009

Pravdepodobne bude prepnutý drúhý kód ovládača na tom Vantage (ak ho má), pretože napr. TechniSat má možnosť nastavenia inštrukcií ovládača a prijímača SAT1 a SAT2. Je to kvôli tomu, aby sa dali prevádzkovať naraz dva takéto prijímače v jednej miestnosti a nebili sa medzi sebou (pretože normálne by sa naraz ovládali každým jedným povelom obidva) - jednému DO a prijímaču sa teda pridelí SAT1 a druhému DO a prijímaču sa pridelí SAT2. No a pokiaľ sa to "podarilo" v menu prijímača, alebo na DO prepnúť na tú druhú sadu tak to nechce poslúchať a stačí to len dať doporiadku!

brga
Registrace: 9/2009

Ještě bych to zkusil potmě.
(to je zkušenost z doby, kdy mi halogen. žárovka nad stolem
vždy dokonale zblbnula všechna IR čidla v rozdělaných mechanikách VCR)

HaryFotr
Registrace: 2/2006

LucaBrazza

muzu Ti jen rict, ze tenkrat zlobilo prave i video, on si toho nejprve nevsiml a chtel Vantage reklamovat, u mne pak slapalo vse OK a kdyz jsem to pak u neho zapojoval, tak jsem zjistil ze i video zlobi, a pokud jsme dali vse cca 1-2m od televizoru, tak to najednou bylo OK vsechno. Televizor byl Philips, LCD, a tusim ze se zadnim prisvicenim, ale to fakt uz nevim, je to rok, mozna vic a nechci kecat, ... jakou ma ten clovek telku?

milanm

Diky milanm, uz je to vyriesene v novsom prispevku. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

...čítal som a iba krútim hlavou - to by ma nenapadlo...

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra