Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ariva 100

prehral som fw cez usb po zapnuti my zapne stroj vypíšem my na tv ariva a hned potom sa my vypnie ariva, skúšal som prehrat fw cez rs232 ale stále my vypisuje set stb memory error čo sa stým dá robit alebo je to možne že nemám dobrý kábel?????? prosim kto vie tak my pomožte vopred dakujem

Robbii
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 100

...môže byť aj vadný kábel ,číslo COM portu máš nastavený správne ?? ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko

no mám nastavený na ten čo je aj v notebooku napr ked dám com 2 tak prví krát my vypiše done ked zapnem arivu ale vyhodí my ten set stb memory error a ked skúšam hned po tom z toho isteho portu mi ani done nevypíše samozrejme vždy arivu vypinam pred pokusmi

Robbii

...robíš to cez redukciu usb/rs232 ?? skús znížiť rýchlosť prenosu tuším 57600 ;) ak ti to nepomôže skús iný PC

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko

no znižil som to nejde tak cez víkend skúsim iný pc bez redukcie len dúfam že som nezničil tu arivu lebo ked sa zapne tak na prednom paneli namiesto on pise len o a aj ked na sekundu naskočia čisla tak nevydno ich cele a potom my svieti len červená dioda

Robbii

Over si, ci si do Arivy nahral spravny soft. Existuje Ariva 100 a aj Ariva 100E. Majú odlišné softy. Možno si nahral ten nesprávny.

PaliK
Registrace: 3/2006

no ja mám 100 E a ked som nahral ten nesprávni tak čo môžem robit???

Robbii

Do 100E môže ísť aj ten bez E ale 200-koví nie.

TOMAšKO
Registrace: 6/2008

Nenarval jsi tam soft pro A200? Odpovídalo by to tomu, co ta stovka dělá. Pomoc je jednoduchá - nahraj origo soft přes RS232 ale s tím, že v úvodním menu zaškrtneš i BOOTLOADER!! Jinak to můžeš přehrávat furt dokola a nic se nespraví.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

ale to že ja to zaškrtnem a nič mi neposiela na arivu len my stále vypisuje že error

Robbii

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra