Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Arion 5230 - výpadek A3

Dnes nám volají zákazníci, kterým jsme dali Ariony 5230, že jim nejde Astra 3, vše naráz v jeden den. Nevíte někdo, jesli je nějaký problém ?

vokrinek
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Arion 5230 - výpadek A3

Zápisy na kartě mají ?

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Mají, ale nefungují ani volné programy jako ocko, z1, ct24 atd ... vecer jim to slo a a dnes uz ne. Ted k nam jede jeden zakaznik, tak uvidime v cem je problem. Ale ptam se, jestli už se s tim nekdo nesetkal

vokrinek

Celé odpoledne jsem ho měl zapnutý bez výpadků s anténou Technisat 45 cm, včetně TP 12109 vše OK, karta Irdeto neregistrovaná.

sirda
Registrace: 11/2006

Tak zakaznik privezl prijimac k nam. Par programu slo, ale pak prepnu na MTV, a skocil mi tam signal 0 % .. misto A3 tam byl nejaky Intelcom2 .. nechapu. Pomohl az tovarni nastaveni, nahrani noveho loadingu a vypnuti/zapnuti ze site. Zda se mi ze ty prijimace podporovany SKYLINKEM nejsou zas tak kvalitni.

vokrinek

Tohle jsem měl také,ale s Topfieldem signál byl a volný programy nešly z Astry 3.Pomohlo tovární nastavení.

Libor1
Registrace: 2/2006

Zda se, ze se to vyřešilo. Vadný tuner. Staci lehce povyšroubovat konektor, nebo zahýbat s tunerem, popripadne poklepat na spodek Ariona, kde je tuner a uz se signal ztratil nebo hooodne kostickoval. Takovydle problemy jsme měli i s Arivama, když začínali.

vokrinek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra