Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Samovolný reset SBI-2050

Vlastním reciever Topfield SBI-2050. Už několikrát se mi stalo, že se během příjmu bezdůvodně sám zresetoval. Nešlo ani o výpadek proudu, ani jsem v té chvíli nic nepřepínal. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

sikin
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samovolný reset SBI-2050

Aj ja som mal taký kus, ide o chybný prístroj. Po zapnutí prístroj do dvoch minút zamrzol a reštartoval sa. Ak som začal prepínať jednotlivé stanice, tak isto zamrzol a buď sa reštartoval sám, alebo som ho musel vypnúť a zapnúť sám. Bolo jedno, či bola v čítačke karta ICE registrovaná, alebo neregistrovaná, alebo žiadna. Je to na reklamáciu. Viac sa dočítaš na css fóre.

ozzy2
Registrace: 7/2008

Podobnú skúsenosť mám. S vypínaním prijímača alebo so samovoľným prepnutím. A ak je to na reklamáciu, tak potom pôjdu na reklamáciu asi jeden po druhom - toto je vraj dosť časté u týchto prijímačov.

Musím ale povedať aj to, že po nahraní posledného dostupného FW sa tento problém už neprejavuje tak často. Avšak máme tu inú chybu - s najnovším FW mi prestali korektne fungovať CI-sloty. Dekodér sa v nich síce identifikuje, ale nedekóduje. Takže v tomto prípade treba pouvažovať, ktorú z uvedených chýb by si skôr mohol akceptovať... :(

Surfer
Registrace: 11/2007

Ty certifikované přístroje od Skylinku to dělají běžně že se vypínají a zapínají.To samé Dizipia.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra