Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

clanek o transmodulatoru Televes.

Prvne chci podekovat za recenzi a vzapeti podavam dotaz. S modulem Mascom CRW/IR jsi zkousel 4 programy maximalne, nebo si zkousel i vic a bez uspechu? Ja ho mam v instalaci na 5 programu z 12070H a sel mi i na 6 programu bez vypadku, pri sedmi se to uz sypalo...Kolik chcou za tento singl? Cenu mi posli treba na mobil. Aktivni chlazeni neni nutne? zkousel jsi z tp 12525 poskladat ctverku CT1,2,4 a Prima. Tahle ctverka predstavuje datovy strop pro twinovy Axing. Sice velmi zridka, ale preci se v tomto pripade objevi kosticky. Diky za odpoved a preji hezkou nedeli do Zdarne.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@Ja

pokud ho máš ještě na stole, můžeš zkusit jak se chová při transmodulaci těch virtuálních regionálních mutací čt24? Tj. jestli mu to harašení s PIDy nedělá problémy...

davidkriz
Registrace: 8/2009

RE: clanek o transmodulatoru Televes.

Nemam ho na stole, uz je v racku :)
Zkusim, až tam pojedu neco delat. ted to stoji.

J a
Registrace: 7/2005

CAM moduly

Připojím také pár poznatků s tímto transmodulátorem. S modulem CRW/IR mi šlo max. 3-4 programy, s PowerCamem Pro všechny,které se daly "narvat". U HD je poněkud problém. Pokud má transpondér celkvou dat.rychlost víc jak 58Mbps, tak se PowerCam Pro NECHYTÁ, takže např.transpondér 12109 SL smůla. Paradoxem ovšem je, že tento transpondér zvládá CRW/IR, takže s ním lze např. EurosportHD, HistoryHD a FilmboxHD. Jen velmi sporadicky zakostičkuje. Transmodulátor se tak jednou za dva dny v této konfiguraci "sekne",ale asi díky vnitřními watchdogu se sám restartuje a běží dál. Pokud ale víc transpondérů přejde na 8PSK s rychlostí nad 58Mbps, bude smůla s Powercamem,to jeho omezení je zřejmě systémové a výrobce na můj dotaz mlčí. Ono v budoucnu může být vůbec smůla,pokud nebude profi CAM.

PavelK
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra