, sekce: Skylink |
|
Koscom SPVR5400 lupání zvukuAhoj,mám takový problém.Poslední dobou pozoruji na Koscom SPVR5400,že se v nepravidelných intervalech objevuje na programech přijímaných ze Skylinku ve zvuku takové divné lupání,které trvá vždy cca.5 vteřin a potom je třeba 1/2 hodiny klid,nebo to udělá i 3x za 10 minut.Někdy se při tom na krátko sekne i obraz a někdy třeba i 2 hodiny nic.Když sleduji Eurosport(neplacený) tak to nedělá.Setkal se s tím někdo také? Čím by to mohlo být? |
JarryC
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 51 |
|
|
RE: Koscom SPVR5400 lupání zvukustejná zkušenost, zatím nevyřešeno. Karta skylink ice, firmware 1.18.07 (jiný ani nezkouším, protože potřebuju sdílení), na parabole 2 konvertory a přepínač diseqc.Jakou konfiguraci máte vy? |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 126 |
|
|
RE: Koscom SPVR5400 lupání zvukuStejný firmware 4 konvertory,sdílení nepoužívám a karta Skylink normální :) |
JarryC
|
|
RE: Koscom SPVR5400 lupání zvukupodobnou závadu jsem měl u openboxu,pokud jsem nahrál program na flash ,tak to bylo v pořádku,zajímavé bylo,že po tom lupání se začal rozjíždět zvuk s obrazem,s každým dalším lupáním více a více,nakonec jsem zkoušel všechno možné,povypínat sdílení,vymazat všechny klíče pak se to už neobjevilo,tak ani nevím,kde byla chyba |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Koscom SPVR5400 lupání zvukuzkus nahrát něco z německých programů a zjistíš, že je vše v pořádku. SkyLínk má mímotolerenčně rozjetý obraz a zvuk. Rv |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 092 |
|
|
RE: Koscom SPVR5400 lupání zvukuale on se rozjížděl až po tom lupání,po přepnutí na jiný program vše v pořádku,až do dalšího lupání |
pierrepetr
|
|
RE: Koscom SPVR5400 lupání zvukuAno,zvuk se někdy po tom lupání rozejde s obrazem.Pomohlo jedině přepnout na jiný program a potom se vrátit. |
JarryC
|
|
RE: Koscom SPVR5400 lupání zvukutak to je to samé,vymaž klíče,zruš sdílení |
pierrepetr
|
|
RE: Koscom SPVR5400 lupání zvukuNo,přehrál jsem firmware,takže do klíčů se již nedostanu a sdílení nepoužívám.A stejně to pořád lupe.(mrcha) |
JarryC
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|