![]() |
|
Panasonic (DVB-S) x Premium XVyměnil jsem staričké PremiumX a CRT televizor za TV Panasonic s DVB-S tunerem. Bohužel, ačkoliv jsem nezasahoval do nastavení paraboly, sekají se mi CZ programy na Astrě 3A (ČT,Prima,STV a Markiza) programy na Astře 3B (Nova, Nova HD, ČT HD, COOL, Joj atd.) jdou normálně. Pokoušel jsem se to doladit na parabole, ale nic nepomohlo. Ať ladím, jak ladím, tak se to pořád seká. Nevíte někdo čím to může být? Je to chyba TV?? Po připojení PremiumX se programy nesekají. Modulem to není (mám certifikovaný CW od Masconu). Předem děkuji za Vaše rady. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
Panasonic STechnici od Panasonicu mě doporučili SMIT CW, nemáš náhodou novou ještě neregistrovanou kartu? Do doby registrace to prý někdy dělá. Jinak mě na S tuneru vše chodí jak má. Jak přepínání konertorů, tak všechny programy bez závady. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Panasonic (DVB-S) x Premium Xtaky mám panáka model 2009 se satelitem a Skylink spokojenost modul mám http://www.t-cz.com/modul-irdeto-cryptoworks-mascom_d5481.html který jsem ale musel přehrát SW hned v prodejně ( nešli všechny programy ) a ted vše OK .Nic se nekouše , nekostičkuje atd zkrátka spokojenost - nic jiného bych nechtěl |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Panasonic (DVB-S) x Premium XZítra koupím novou parabolu (ta současná je již 10 let stará), pokud ani to nepomůže, tak už nevím. Kartu mám registrovanou již několik let a modul Irdeto-Cryptoworks (FW 1.21B) je doporučován i Panasonicem. Stalo se již někomu z Vás, ze Fe parabola po několika letech stratila své původní parametry (např. vlivem horka a mrazu), nebo je tato úvaha blbost??? |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Panasonic (DVB-S) x Premium Xvizualnym poladom vidis ci je parabola nejak poskodena. jednu parabolu som mal poskodenu vplvom mrazu a to konkretne rameno. ale signal bol OK |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Panasonic (DVB-S) x Premium XFe parabola po 10 letech a přesnost...Je těžká a nikdy nemá povrchovou úpravu aby nerezivěla. Používám pouze Al a to min. 80 cm. Spolu s dobrým konvertorem a koaxem máš hned o polovinu problémů míň. A když ti to někdo pořádně nastaví, tak je vše OK. Někteří kupují drahé televize a potom šetří pár korun. Každý tuner buď SAT a nebo přímo v TV ti dá výsledek takový, čím ho "nakrmíš". |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
![]() |