, sekce: Zkušenosti |
|
Prevod ces.korun na euraCaute ,chcem sa spytat ,ked si chcem objednat satelit z CR na SR ,tak ako funguje ten prevod?Napr. 1000 ceskych korun ma kolko vinde na eura?Dakujem |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na eurapodla toho kde si budes menit penz pripadne podla toho aky je aktualny kurz pri prevode z tvojho uctu rspt platobnej karty |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
|
|
Ty si sa narodil v 1994?tak to mas 16 ze?!To by nic bez suhlasu-podpory rodicov zo zahranicia kupovat nemal ze... www.nbs.sk / www.cnb.cz - kurz v hrubom je 1juro/25kacek neviem ci ides preto fyzicky, ale ak, tak je lepsie menit tam ako tu v banke, ale samozrejme ako ti napisali zalezi kde, pozor ked to budes kupovat v Brno a objavis sa nedaj boze na nadrazi a okolo, tak ti snedi ujovia ti mozu zamenit vselijak ak uvidia ze si 16 rocny panico-menic; kurzy mavaju vypisane ale pri vyssich sumach sa da dohodnut. kedze ti mozu podhodit kadejaky peniaz a ty budes v strese, radsej to zamen v banke a budes mat aj doklad - pojdes s rodicom. Verzia 2) je objednat to cez inet a platit kreditkou; ono sa to same osebe prepocita aktualnym kurzom; zaplatis viac postovne inac sa da... tretia moznost ma napada PayPal.com kukni uvidis...; jaj este sa ti da otvorit mBank.cz aj ked mas 16 a potom prevedies peniaze z tvojho svk uctu tam ale pozor poplatky su medzinarodne aj 10 juro za transakciu K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na euraTakto ,mam 24 a nemam s tymito prevodmi ziadne skusenost.Chcem to zaplatit tak ,ze mi to pride na dobierku a zaplatim to na poste. |
peter94
|
|
RE: Prevod ces.korun na eurajednu firmu znam u nas v cr znam (olmi), vidis cenu na eshopu v eurech, dobirku platis v eurech, a mas to do 48 hod doma. nemusis nic prepocitavat. |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
peter94pokial to chces platit na dobierku z ciech a posta ti bude robit prepocet na eura tak to poriadne preplatis :) vobec sa to neoplati na dobierku postou. najdi si taky shop ktory ma ucet na slovensku a mozes im za tovar platit v eurach. trebars aj uz spominany olmi :)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na euraaktualni kurz http://www.google.cz/search?q=1000+czk+in+eurale pouziji vlastni, pro ne samozrejme vyhodnejsi kurz a k tomu si nauctuji urcite nejake poplatky za prevod Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
|
|
prevodTy si našiel v čechách lepšiu cenu na satelit ako na slovensku?A kde? |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na euraJe to jednoduché,jedno € je asi 25 ČK a to znamená, že 1000 je asi okolo 40€.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na euraprobíráme matematiku 4.třídy ? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na euraAj gramatiku by bolo potrebné prebrať. :laughing: |
dalibor85
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 30 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na euraDiky pani ,cize ma to vinde tolko eur ,kolko je kurz ceskej koruny voci euru,plus ta dobierka plus ,co si posta zarata ,tak sa mi to vobec neoplati. |
peter94
|
|
a čo Rakúsko?tam by si to mal v kurze 1:1 !Vždy záleží akú banku používa buď ten kto predáva, alebo ak platíš od nás do zahraničia v akej banke to platíš. Tzn., že kurz CNB a ECB nie je zaujímavý. Ak máš účet napr. v Tatra Banke a platíš firme v česku 1000 Kč, zoberie TB kurz Kč NÁKUP a "predá" ti 1000Kč za ICH (!) aktuálny predajný kurz. To môže byť aj 25,50 ak je kurz ECB 24,80. A k tomu ako ti tu povedali napr. 10EUR za prevod peňazí do ČR. Takže keď v tom nevieš chodiť, radšej kupuj priamo v EUR aby si nebol preqapený. Pridávam sa k Daliborovi - gramatiku by bolo naozaj dobré prebrať. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na euraPrepocita sa to aktualnym DEVIZOVYM kurzom danej SK banky ;) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na euraAk platis Maestrom,alebo Mastercard,tak sa Ti prepocitaju CZK priamo na EUR a platba Visa Electron,alebo Visa card sa z CZK najprv prepocita na USD a potom z USD na EUR :) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
|
|
RE: Prevod ces.korun na eurano ja mam osobnu skusenost s dobierkou z ciech a bolo to asi takto:posta mi preratala ceske koruny vtedy este na SK danym kurzom v tom danom dni kedy som si bol na poste prevziat dobierku z ciech + zauctovala si poplatok za prevod penazi do zahranicia co vychadzalo vtedy cca 180 Sk. a mam taky pocit ze ten poplatok za prevod za lisil od ceny dobierky. cize cim vyssia suma dobierky tym vyssi poplatok za prevod. toto vsetko plati len pre slovensku postu nie pre banku ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
A proč řešíš kurs?Zaplať kartou nebo Paypalem a o nic se starat nemusíš. Zpravidla se ti to přepočte kursem deviza střed.A jestli je kurs o pár drobných vyšší nebo nižší je přeci jedno, pokud máš fantastickou koupi...........Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W
|
ivan v
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|