![]() |
|
Nativni HD !!Mám dotaz co přesně znamená význam nativní HD koukal jsme na Eurospor HD cz dole napsáno nativní HD ale obraz nic moc.. |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Nativni HD !!to znamená, že je to opravdu HD :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Nativni HD !!never vsetkemu co vidis napisane na obrazovke :)))Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Nativni HD !!utri si prach na obrazovke ked je nič moc obrazto pomáha občas ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Nativni HD !!No právě proto to tam píšou, když to není poznat pouhým okem :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Nativni HD !!Nativní - jsoucí v nezměněném stavu.Takže od kamery 1080i až po tvůj zobrazovací panel musí být celý řetězec v tomto rozlišení a zpracováván s nejvyšší digitální pečlivostí, bez videokonverzí atd. Navíc ten Eurosport by musel vysílat přes vysoce kvalitní multiplexovací techniku a zachovávat odpovídající datový tok. To je ale jen část řetězce. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Nativni HD !!moze byt aj nativne HD, ale ked je v konecnej fazy degradovane nizkym prenosovy pasom (cize vysokou kompresiou) tak obraz je taky ako je.. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
ChybaV českých distribučních podmínkách je to spíše "naivni HD" |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Nativni HD !!@tvman: Tááák. :-D |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |