![]() |
|
Cyfra+ promo?Ahojte, zo satsklepu som si objednal kartu Cyfra+ (predplatné Cyfra+ multipakiet + Canal+ HD), cez víkend som to spojazdnil a včera večer som náhodou zistil, že mi ide kompletná ponuka Cyfra+ :)) Neviete či má Cyfra momentálne nejakú promo akciu? |
astrix
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Ano má od 15.1. - do 15.2.2011http://satkurier.pl/news/62593/cyfra-wiecej-w-tej-samej-cenie.htmlVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ promo?No výborne. Ďakujem za info |
astrix
![]() |
|
otazka pre astrixamam zaujem aj ja objednat tu kartu da sa to nejako predlzit to predplatne ci musim potom zasa novu kartu kupit dik za odpoved |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
openkaatoto by ma tiež zaujímalo :)) Keď bude končiť predplatné skúsim napísať na Satsklep ... Predpokladám však, že by mali vedieť zaplatiť predplatné na tú istú kartu aj pre ďalšie obdobie. Ja však uvažujem aj o možnosti, či by mi vedeli zaplatiť aj iný paket ... dosť som sa namotal po tom, čo som mal včera večer vidieť ich kvalitu HD programov. |
astrix
![]() |
|
RE: Cyfra+ promo?*možnosť vidieť |
astrix
![]() |
|
RE: Cyfra+ promo?Myslím, že to pro ně nebude problém. Pochopitelně budou chtít platbu na celý rok dopředu. Uvažuju o paketu Optimum HD a k tomu Canal + programy. Možná nám k tomu řekne víc Gunter. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
este 1 otazkaked je karta na 5+1 mesiac zacina sa to pocitat od vlozenia karty do prijmaca alebo ako to je? o cim sa ta karta aktivuje? najlepsie ju aktivovat hned od 1v mesiaci aby bola ponuka teda 6mesiacov ak som to pochopil dobre dik za info |
openkaa
![]() |
|
esterazado kolkych dni ti dorucili kartu a ako prebieha platba na ucet vopred ci az pri dodani a doviezol to kurier ci postou zaslane? |
openkaa
![]() |
|
RE: Cyfra+ promo?Pro openkaa:Karta me prisla ctvrty den od objednavky.Zasilaji prepravcem UPS a po podpisu doruceni Ti strhnou z uctu penize.Muzes sledovat pohyb zasilky.Ja mam kartu na rok a aktivovana byla momentem vlozeni do pristroje. |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
openkaaV mojom prípade mi prišla karta hneď na druhý deň. Platil som priamo kuriérovi v hotovosti. |
astrix
![]() |
|
![]() |