![]() |
|
ma vyznam teraz investovat do 2tuner pristroja?podla vas ma vyznam este kupovat drahy 2 tunerovy stroj ked irdeto skylink/cslink stopne zdielanie medzi kartami/tunermi?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Tu ani nejde o význam ako o tvoju potrebu! Potrebuješ dva tunery? To je podstatná otázka... ;-) |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...zisli by sa.ale ak o rok to nema fungovat tak nechcem do toho tolko zbytocne investovat skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Karta pro nahrávání na dvoutunerovém stroji není vůbec důležitá. Druhá nahrávka se ti jednoduše nahraje zakódovaná a rozkoduješ ji při přehrávání, nebo v klidu to za tebe udělá stroj v noci když spinkáš. Nový dvoutunerový Topfield to v pohodě zvládá.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...diky . takze ked ju prehram -rozkoduje sa a potom sa da upravit v pc?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Teraz trošku nerozumiem ja, "kuba"Chceš povedať, že ak nemám zaplatený nejaký kanál a nahrám to i zakódované, prehrať to pôjde normálne ??? To asi nie, alebo? ... :bigeyes: |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
streetMusíš mít kartu a zaplacený kanál. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Abys ji mohl zpracovat v PC, tak ji musíš nejprve rozkodovat, resp. udělat kopii. Ale např u Topfieldu to není problém, tam máš složku, do které přesuneš tu nahrávku kterou chceš rozkodovat a podle toho, jak jsi tuto složku nastavil, tak ti to bude rozkodovávat automaticky. Např. nastavíš rozkodovávat od 00 hodin do 07hodin a stroj to bude již automaticky dělat. Čili stačí pouze nahrávku přesunout a o víc se nemusíš starat. A pak je jedno, jaká je karta, protože zpracovává vždy pouze jeden kanál.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
streetnesranduj.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...kubadiky. toto su pre mna uplne nove info. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Je doplním úplně okrajovou poznámku, že rozšifrování nahrávky je dobré udělat co nejdřív, rozhodně nic dlouhodobě neskladovat v zašifrovaném stavu. Po případné změně klíče (za normálních okolností u neprolomených systémů je to jedenkrát za několik let) už bys to totiž nerozšifroval... :-p |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...ked nahravam z 1 tuneroveho pristroja uklada sa mi zaznam uz rozsifrovany..nasledne spracovanie v pc je otazka par minut..ale 2 tunerak teda funguje trochu inak :-/skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Ano, ano ,ano, Louskáček má pravdu. Někdy už za dva dny to nejde rozkodovat. Čili NEOTÁLET.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Pokud nahráváš na to, co koukáš, nebo nahráváš když nejsi doma, tak to rozkoduje zrovna při nahrávání. Stejně jako jednotunerový stroj. To co jsem psal, se týká situace, kdy na něco čučíš a neco jiného nahráváš. Navíc v uložených nahrávkách máš u nahrávky ikonku a podle barvy poznáš, zda je zakodovaná, rozkodovaná, nebo zakodovaná pouze částečně. To se stane tehdy, když např čučíš a zároveň nahráváš a v době reklamy si odskočíš na jiný kanál, potom je nahrávka částečně zakodovaná.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
re :Tak tak,na to pozor,párkrát jsem se takto vypekl,hlavně,že na to zákazníky upozorňuji...Klíče se mění cca jednou za měsíc,když tedy nahrajeś v době změny klíčů,tak to neotevřeš,radím tedy pokud to jde při nahrávce hned dekódovat...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...aha. tak diky za info.teraz este zistit ako to prebieha u inych pristrojoch.akym sposobom to potom rozkodovat aby to bolo pouzitelne na napalenie na dvd. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Pánové, jak se to tváří na 2 karty, třeba cz a sk region, není z toho Topík trošku zmatenej? Zajímalo by mně, jestli v tomto případě jsou obě nahrávky odkodované. Diky |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...ako to hned dekodujes pri nahravke?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Tak třeba mascom mc 2300, nebo 5300 ukládá dekódovanou nahrávku pouze pokud je sat. zapnutej na tom programu co se nahrává a nepřepne se jinam. Pokud se nahrává pomocí časovače a sat. se musí sám zapnout, tak to nahraje kódovaný. Pak je třeba to ručně nechat dekódovat. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...ja mam doma opticum 9500 hd..-.ten mi nahravku ulozi odkodovanu aj ked napr pozeram iny program na tom istom TP..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...ano, protože používáš uni čtečku, která to umí. Třeba ten mascom má pouze CA modul a přes ten to sdílet neumí. Takže bud se smířit s tímto omezením, nebo koupit něco s uni čtečkou a pokud možno používat kartu cryptoworks, nebo ice, která pojede v emulaci cryptoworksu i po případném odpojení cryptoworksu :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
badrNa dvě karty se to tváří dobře, není s nimi problém. Jednu mám CSlink a druhou Skylink ale přesto to neumí nahrávat dva programy najednou odkodovaně.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...aha. diky. a co ked potom po odpojeni cw tie ice karty prepisu na ciste irdeto? skoncili sme s nahravanim?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenzatím není důvod ice kartu po ukončení cryptoworksu přepisovat na irdeto. ICE obsluhuje irdeto a teprve ta karta se ve čtečce cw tváří jako cw, takže to nemá na odpojení a ani prolomení cryptoworksu žádný vliv :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...Přátelé, docela by mne zajímalo, kolik uživatelů PVR přístrojů následně nahrávky vypaluje na DVD.Mám Homecast 8100.Byl to jeden z prvních strojů se dvěma tunery a s vestavěným HDD na trhu.Archivací se moc nezabývám.Domnívám se, že je pohodlnější záznam ponechat na HDD, ať vestavěném, či externím.Vytvoření zálohy na DVD je sice možné, ale vynaložený čas mi za to nestojí.Klasické DVD bude brzy totéž co VHS.Tazatel zřejmě upřednostňuje právě to "napalování", proto tato odpověď.Zda se vyplatí, nebo nevyplatí dvoutuner nedokážu posoudit.Pokud je v jedné domácnosti více TV, je možné každou doplnit klasickým s-boxem s PVR.Nutnost vlastnit více karet je zřejmá.Opravdu to nerozseknu, každý se musí rozhodnout sám... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: ma vyznam teraz investovat do 2tuner prist...mam 2 karty/ sky/cs potrebujem 2 tunerak..napalujem casto kvalitne filmy na dvd...na nahravanie pouzivam flash 16 Gb..takze aj z kapacitnych dovodov :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |